第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
繼續屈飛馬藍店
出機壞前底板 之後要換
正常都係砌好果部d零件拆出黎上新版啦
之後咁大張display會上返漏呀
你d同事 有冇興趣驗下眼
其他注意事項:

訂單的有效日期為14天,逾期的訂單本公司有權重新調整訂單內產品的價格或取消訂單
非辦公時間內購買的訂單及工作天當天下午2時後的訂單,訂單的送貨日期將以下一個工作天起開始計算
我們的送貨時間預設在晚上6時至11時,如客人希望在其他時間送貨,可在訂單備註內填寫你的要求,我們會盡量配合客人的要求,訂單送貨日期可能會因此有所延誤
如購買的產品出現缺貨的情況,本公司職員將會聯絡客人作出安排。因組裝電腦及調配產品等需時關係,訂單的送貨日期可能會順延處理
客人的送貨地址如電梯無法到達,送貨人員將安排於在地面交收,如客人仍需送貨人員送到府上,送貨人員將向客人收取額外附加費用,實際情況請先向送貨人員查詢
部分偏遠地區需收取額外附加費用,如馬灣、沙頭角、東涌、石澳等地區*須額外收取港幣$100。該費用會在同事核實訂單地址時通知客人收取,所有訂單預設的運費項目未包含偏遠地區附加費
如客人不希望繳付偏遠地區附加費,運輸同事將送到最就近的免費送貨地區內交收
為避免客人濫用免費送貨服務,每張訂單只會提供一次送貨服務。如客人每樣硬件分開落單,而每張未完成的訂單相距時間不超過14個工作天,將視為同一訂單一併處理,並且以最後的訂單的處理日期計算
送貨時間將收到送貨人員確認,如因實際情況如交通、地區、天氣及其他不可抗力因素影響而有所延誤、暫停或改期,無論導致此等延誤或改期的原因是否在本公司控制範圍內,本公司恕不負任何責任
所有組裝服務均在本公司進行,送貨服務並不會在收貨地址進行安裝及組裝
所以預訂產品不適用於以上運送方式,預訂產品實際到貨日期根據代理商提供貨品日期作準
如有任何爭議,本公司保留最終決定權
我幫佢答
如果冇壞底版呢件事
部機都係會少左張卡

因為由一開始就已經冇執
想知飛馬藍事蹟
連錯兩鑊
壞底板前 執漏 砌機嗰位無check list
壞底板後 砌機嗰位繼續無check list
咁我咪啱囉
飛馬搞乜(4)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/2078744
如果啲人識咁諗野
啲黃店就唔會執下又一間...執下又一間啦
好人好姐用支那手機?黃店食m記?
其實一日都係連登仔嘅錯
搞到佢有咁多生意
好自然就多甩漏,亦都多野整
所以喺度強烈建議連登仔唔好再幫襯!
心諗做咩會幫襯法卡奧
NO
睇佢回應
正常程序仲有PART CHECK機
而今次SKIP左
所以出事
我而家發現藍店一般好服務D
display card都可以插漏
Display 都可以漏
你同事拎白卡?
你係啱啊,但係
公佢贏,字你輸
明未啊
咪就試機果part當左冇卡機黎試
悠二都未講UPGRADE D咩
唔好咁快下定論住
屌你你弱智??
定係理解能力有問題??
我屌你個2個可能都係弱撚智
(冇俾人check就出貨又點兜?
正常程序都skip)
我幫佢兜D咩??
你智障?
(好簡單就係法奧ON99由一開始就執漏張卡囉)
你盲??
砌機呢行做社企唔係咁易...
我諗比較大機會係砌完試機開到就冇parts check
平時check機個部份

有時都有check到會部機出錯 / 砌漏件

呢個唔係咁岩.本身check呢part就係為左防止出現呢樣野
關我撚事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞