第一次幫襯法奧 極度失望

1001 回覆
525 Like 25 Dislike
又無耐性 又要懶既
就真係唔好怨關於幾多日既問題
一路逼佢答 #208 都睇唔到
要請個經理返嚟專門做qc同管理

Btw 仲喺佢度砌係自己抵死
我果次又係送果日先砌,跟住又唔知冇咩,搞到白等
Blacklisted
Turns out 用左半年好地地
即係deadline個日先會砌? 純粹問問
咁個網就唔好寫幾多日
有寫就要做
就係咁簡單
等陣啦
諗緊點兜呀
做佢CS真係慘
成日都俾人屌
得閒一單得閒又一單,出事率咁高肯定有問題啦,仲未計冇連燈ac冇得投訴嗰啲
咁搞仲冇肉食
多得連登仔盲推 多單到做唔切 你問就deadline 砌 唔問就等下啦
你咪拎住張法奧list落去照執囉
你唔話換 人地吹你唔漲嫁
好多次落完單先話無貨
其實一開盒死底板常唔常見
樓主又會咁黑仔
放過我啦咪講咗sorry仲想點
網店唔洗交鋪租 都賣實鋪價 呢下都已經賺到笑
又唔洗存貨 冇蝕本風險
點會冇肉食
飛馬都係咁做
佢最新嗰段隱藏紀錄卡都有講有請條友專做管理
又無耐性 又要懶既
就真係唔好怨俾人呃錢

承諾咗做唔到仲要blame the victim
唔知你有冇打開機,我舊機用4770 打機會usage 9x % 突然drop to 0 fps lag1下
我地正常情況下而家係一定裝埋試用windows先出機

而砌機同檢查係唔同人黎,我地係分開左兩個同事黎check機

我有問返個位砌機同事.個情況係

部機壞左底板.之後聯絡左樓主,跟進完之後放低左部電腦.之後到星期二個日有塊新板.再砌落去.之後再裝windows.但同事呢度唔記得左搵另一位同事做檢查.因為樓主部機係i5 10400.係可以出到畫面黎裝windows.我同事冇為意少左張卡.而同時佢漏左搵另一位同事做檢查.所以miss左

而你兩個可能都係錯的

基本上你呢個可能只係可能出現起AMD APU.同Intel 內onboard display 既CPU

例如3600 / 10400F呢d係冇onboard display,

但無論咩cpu.如果有Display card.我地一定係插display card黎試機.

而如果個客冇買display card.同時冇onboard display card既cpu.我地會有試機卡黎插落去試
佢又唔係無同客人溝通
你仲有咩要求?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞