『薪火post』BNO 續期資訊(103) 睇頂置––抵壘政策之有冇錯漏

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
正解
咪彈咗無有效護照囉,過期嘅根本唔簽得!你咪叫佢影新嘅資料頁俾你,同時解釋返資料點解同之前副署唔份唔對,但PE 有權叫你簽過份㗎。
根本就係求其是但就手!申請量多到一個點!幾十萬份等住做,邊有人花時間同大家FIFO?
改40好d la
明白 唔該 因為其他人一樣搵佢副簽 我地一齊寄,個個都成功,得我果份send email 話要彩色影印同簽名
你收到個封email 係叫你提供彩色影印同簽名?
可唔可以cap圖分享下個email
btw仲未收到佢回覆
我個份22/7都去左Durham...但入左黑洞☺️
Process左2個幾月終於Passport on its way
但冇tracking number又唔知寄邊間速遞公司硬係唔放心
一定係寄DHL,等收SMS LA
本護照大約幾耐收到?
我等左一個星期
都係liverpool send黎,話 provide color coutersignatures bio page and signature to us
跟住右上有個地址 要我跟個地址寄返去
all uncancelled passport
paper form countersign?
8月2 being processed,都係冇聲氣
多謝所巴
終於批啦
8月10號being processed
上一本護照今年2月到期唔使交副簽都仲等緊

反正去唔到旅行唔急用
慢慢黎遲啲先approve護照有效期又長啲幾好呀
真係唔好高估英國公務員嘅效率
佢咁都肯慢慢處理已經好
7月1開始being processed.
你仲早過我,我都算好早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞