『薪火post』BNO 續期資訊(103) 睇頂置––抵壘政策之有冇錯漏

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
首先要問返PE 點解彈佢副署人,咁大家先避免重複錯誤,第二相片規格你唔睇doc?
睇DOC
所有相舖都得,剛剛先有巴打叫大家去旺角影!
總之你申請個時個系統會同你講要寄咩文件,跟返個list就得
課金先啦!
多謝兩位巴打解答,佢上次諗住駁唔洗副簽,所以叫佢補交上去, 所以相片係35x45mm? 唔該巴打你
你個 tracking page 有同你講你要寄咩文件架,跟返佢個list就得
佢無問到就唔使寄
Login啦
右邊應該有寫要咩文件架
咁你寄BNO+身份證+地址證明呢D野先囉
哦搏大霧唔交副署表咁仆街!抵佢轉paper form玩死自己!去相舖有晒各國要求size,唔使問我哋,直接去影啦。
下載副署表,save低先。
你幾時申請?申請時有無撚國籍係bno?
睇doc啦伸手黨
多謝巴打
我而家連埋自己,一共3個人要副簽(我,父,母)
我都搵到3個人肯幫我副簽

你建議我3個申請都搵同1個人副簽
定係分別搵3個朋友副簽好?
真係識的話一個簽晒都無問題
一個肯簽晒咪一個囉,呢啲嘢唔影響,朋友嘅嘢不分大小你我,關係寫朋友兩字,百搭嘅!當然你哋有各自朋友各自肯簽就梗係好啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞