『薪火post』BNO 續期資訊(103) 睇頂置––抵壘政策之有冇錯漏

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
兩個月多6萬幾本
6000本
點解可以過咗90日?要重新俾錢你究竟等乜嘢?應該有電郵話你知出咗問題喎!你究竟依家咩情況?成家人過晒90日?

一向可以一家人夾埋寄嘅,而想平啲係要減重,即係雙面印,一板上下兩個影像,前後已經四個影像,慳好多紙了!正常一個人唔應該多個100克嘅。
自膠 睇錯左位
幾時sent ?通常收到之後如果無問題,幾日內批。
如果你家人文件全部ready,你就爽手d,呢兩日就去UPS/Fedex寄出啦。

否則,你家人嘅application又未必同你同address接收,咁你不如UPS左你自己嗰份先,然後你家人嗰份咪平平地郵局E-express囉,而家做緊優惠,$25-$35搞掂,不過提提你啊,而家要4-5禮拜先到。
我想問下點解會寄信黎問野
上Twitter問過,佢回覆就話叫我等處理
但我上bno網查狀態都係We’ve sent you a letter
都上個星期二架啦
我即日就腥返比佢
checked it’s still processing....
六月三十號黎

HMPO重係武漢肺炎措施緊

無人手 work-life balance 中
過咗90日?
冇過
最緊要佢收到,然後都係等,下個更新就批㗎喇。急都無用,佢有佢哋做嘢。
封信問咩?
未到手,佢顯示9月5寄
其實你幾時入系統submit?轉咗doc received 未?
就係未
我八月頭submit,月尾寄
正常唔應該sent you a letter,問多次封信咩內容,話你到依家仍未收到封信,如果答案一樣咪等多一個月再睇咩情況。
同一封信一齊寄?你lost case?
17/7 Document received + processing
21/9 Approved
有冇人試過status係We’ve sent you a letter???
有冇人可以分享下多數係出咗咩問題?等咗一個月都未收到封letter
你上高已經有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞