『薪火post』BNO 續期資訊(103) 睇頂置––抵壘政策之有冇錯漏

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
我有問過,佢係話做緊野,只能希望佢做得快啲
唔會點,下次記得唔好用藍筆,至於出入各國有無問答,咪佢周遊列國時咪知囉。
有證嘅咪考慮續唔續囉,但無證嘅,點都要續咗先。
DHL, 香港時間
618 寄
804 received
805 being processed
922 approved
想問下收到BNO後幾耐左右會收返之前寄果啲文件既正本?
睇頂置
Sor 大佬
想問 副簽, 使唔使 要 副簽人 passport color copy? 睇doc 冇話要, 睇hk01 又話要 咁姐係使唔使??
有冇成功人仕分享下???
有doc又唔信,你真係驚咪畀埋囉
睇得支那01都係on9仔啦
1. 睇支那01咁撚愛國就咪撚申請英國護照啦
2. 呢度既結論又唔信 睇完出面既又要黎呢度問
問得呢個問題就証明你英文閱讀理解零分

明明個答案響副簽個指引已經清楚寫明
漢字閱讀理解都零分
希望7月尾8月頭有返工班pe可以清哂枱底d application先,咪再拎新既process
如果有巴打唔柒知點解拎咗其他網寫嘅嘢同份doc 寫嘅嘢比較會被直接屌柒嘅話,咁我又係度講一次,

份doc 係集多年巴打們嘅血淚續領經驗之大成寫出黎,點解我哋叫你哋睇撚咗先,係唔想你哋係出面學撚壞哂走遠咗路哂咗你時間。

而且,我哋唔撚得閒幫其他網執屎。當年GoTrip 老作話要一個12個月以內簽發嘅有相文件證件證明,而張相要同你交出黎張護照相係一樣,我先唔講呢樣嘢有幾難先達成到,屌你老母我哋差唔多重複答鳩咗成年先叫再無咁多盲毛衝入黎問。

大佬,出面啲網句句嘢鳩噏完你哋就學撚壞哂就返到黎問點解,我點撚知點解呀?你唔返去問下鳩噏嗰句嘢嘅人點解?一個問我答一次都算,依家係佢哋鳩噏完我答咗百鳩幾次呀,重點係,你有睇我哋份doc 嘅根本唔會問得出點解。

所以唔撚該,睇咗份doc 先。仲要最近被人屌呢樣嘢嘅人,問嘅嘢其實係最簡單,官網有直接描述答案嘅問題,你咁都睇唔到,咁真係抵屌。
英國疫情又反彈
可能BNO 審批又會慢咗
最衰我P牌比唔到正評
The evidence must be a passport describing the holder as a British national (overseas).

佢的確無話要有效喎,總之一本 show 到BNO身份的護照就得
當然,一早續左簡單方便好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞