『薪火post』BNO 續期資訊(103) 睇頂置––抵壘政策之有冇錯漏

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
有BC專員解答

https://visas-immigration.service.gov.uk/product/nationality-services
applying for a duplicate certificate ( form NC)

BC專員
揾唔到人副簽,寫左解釋信都唔得,application on hold until sending completed counter signature form

喊出黎
想問下你舊果本都有比埋佢,定還是唔見?
點解唔搵你老闆 / 同事? 親戚?
舊果本有寄過去,我連父母過期bno都影印埋比佢,有解釋信諗住實得,唉
身邊個個都未續......依家瘋狂問人
一係你啲大學professor / 中小學老師
實有人有BNO la
唯有瘋狂問d十世都唔聯絡嘅人,未必個個幫我副簽
咁樣啱㗎啦 咩人都要試
(Btw解釋信唔得㗎啦而家 太多人skip

一個月內approved係咪算激運
呢個係一星期approved最近好似都好多人係咁
但我仲等緊
21/7 received+being processed
25/9 approved

但收到個sms係寫”We’ve approved your application and new photo.”
我無比過任何新相 佢亦無問我攞過新相 淨係申請個陣個張

我想問係咪所以sms都係咁講?
會唔會攪亂左個application同相架?
你收到新證對吓係咪你個樣囉
其實寫信解釋無副署已經無用!你嘅個案再次證實,PE 認證申請人個樣,應該係靠客觀事實!而最低要求係副署表!唔知依家佢哋仲有無再好心另行認證,而另外認識證唔會靠你俾嘅影印本去作為證據,而要有實在及有效信任嘅第三方認證嘅影像,呢個對等返副署表嘅認證方法!所以如果你有本事,令PE 經佢電腦,發掘到你個最新沙龍出嚟,咪幫到你辨認囉,可能係相關人士喺蘇格蘭場留個犯罪記錄,咪幫到手囉!咁如果申請人無事無幹,又唔係環遊世界,點會有最新足跡留低?仲有,你估咁查唔花精神時間?唔使再高級PE 授權?咁鬼多嘢做,不如叫你補好過啦!反正你緊張啲,而且一向出咗信,九成九補到返嚟!何樂而不為!

去ig、fb開post,利用廣播,話俾你ws、tg啲聯絡人,俾佢哋知你要幫手!

朋友定義並唔止相熟嘅,同學師長同事上司下屬,長輩嘅朋友,朋友嘅家人等,識得你認得你,肯幫你簽就得。有人話自己極毒,但竟然搵到個打機朋友肯簽!呢個真係估唔到但好勵志嘅報告,希望各位毒宅巴絲唔好驚怕,走去個舒適區,開創人生!

唔搵唔知揸外國護照朋友多,唔出聲啲朋友點知要幫你手!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞