Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
同埋無wifi6
如果而家先決定Note20U上台,時間點好尷尬,冇buds live送
用舊款android就唔好諗保唔保值喇
呢一刻啱用/無伏最重要
有冇ching用緊buds live, 我叉左好耐電 個充電盒都仲係紅色 正常?
咪鬼上臺咪得 分分鐘你去收細鋪/carousell收行貨2手同buds live買落仲平
細鋪依家都係$8200仲有Buds+送
早買早享受
遲買好難受
Carousell已經見到7k2
有冇人知邊到有 buds live個skin cap
今日用完覺得加返個套個隔音會好d咁
細鋪買唔怕咩
其實如果唔鍾意開放式, buds+咪更好
睇幾錢
n10+唔差
但s20+/n20u更好 當然價錢係考慮因素
電子野不論軟硬件都係新嘅支援會好啲
仲有後面機背個sensor
可以量度心跳、血氧量、壓力指數
n20u依架送buds+ 帶機帶單可以即時拿
同buds live都係差200
你賣左隻buds+ 比先達補250同人收buds live都得啦
Note20u用咩壳好?
大家收到email幾耐之後先收到畢拉?
我一個禮拜
其實n20U個鏡頭嗰舊野咁突出,放喺檯面㩒係唔係會搖黎搖去?
有冇人碌APP版LIHKG突然會好Lag
120FPS跌到唔足24咁
懷疑係adaptive refresh rate嘅問題
係咪係個post碌得太長 要手動轉頁斷開佢
(256gb)
Note20 ($6250) vs Note10+ ($4800) vs note9 128gb ($2600)

為咗多1年更新比多2000,衰少少規格上Note20

Note20我知道係伏,叫Note20 lite就差唔多
但其實有冇上像中咁伏?
寧寧舍舍得LIHKG係咁 其他youtube呀嗰啲都冇事
唔關事load得太多嘢會lag
Note 20問題唔在於部機本身
而係個價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞