Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
終於收到連卡佛通知可以去畀訂
真係好垃圾,我到依家都係好鬆
跳兩跳就飛出黎只可以坐定定咁用
仲有有時發現睇YouTube 飛片會有小小lag
好似有1440p,我播4k都見到
只不過每次轉app都會黑mon一下就幾煩

睇片真係用好多電

s20+ 2k 60hz
你耳仔太大?定係咁啱fit唔到佢個形
我耳仔都算大 但係用咗圓形個耳頂都戴得幾實下
只係想隔音再好少少
睇youtube應該係有半秒以內嘅聲畫delay
到時24號等你新機
應該係太太
係連左藍芽之後飛10秒就會明顯見到好似用0.25既速度播一下然後先正常番咁
上個月係sun出左note10, 發覺部野淨係待機都平均一個鐘冇4-5%電, 番緊工都冇乜點用, 只係覆吓message, 又唔打手機game, 收工吓吓都係得番10%, 係咪正常? 開埋電量模式都相差無幾

上部瘟plus5T用左3年, 一樣咁用法, 差唔多兩日先差一次都OK, 依家攞黎當backup裝支那app覆大陸客, 唔用佢果陣待機成星期都仲有電

好唔慣要吓吓拖住個尿袋
我頭先再試下你個delay情況
我又唔覺有啵
可能我問題掛
搞到依家唔想用隻耳機
咁襯依家多人要 快啲放出去
好糾結,出S20U定N20U好,綜合各方面S20U都比較優勝,求指點
要出就出s20+ 都唔要s20u
點解
https://youtu.be/oGXm5BA2ddo
可以睇住片先
J die me
你綜合咗邊啲方面覺得S20U更優勝?
s20u 大電正好多,而且16gb ram又細部d
兩部影近野都係麻9煩要等佢彈近鏡mode慢過牛, 一樣有慧差問題, 邊位會化開到不能接受

我會建議兩部都唔好買,等下一代
後備機,係咪長期充滿電/唔夠電
唔正常
你裝accubattery睇吓幾多%同咩apps用電多
如果極少影相的話可唔可以無視呢個問題?
same
N20U個樣好睇好多
但俾貴咁多為大電?
我唔係原本提問嗰個,不過我估唔少人同我一樣拆撚左個相機平1 2千的話會狗衝
不嬲都相機存唔存在都無分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞