Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
揸上手係 但係擺檯面離遠睇篤兩下快捷啲
邊位掃一下就熄mon點會差過返home page再揾空白位篤兩下
因為我set得太多手勢 仲有分長掃短掃
主要就隻拇指 擺枱面食指掃硬係唔啱feel咁
LG嗰個唔使返home notification bar篤兩下都得
唔知One UI 3.0有冇抄足
咪係

BTW 三星比哂你唔洗爭
Buds Live 正確戴法入台妹我信 條片有介紹埋Watch 3

https://youtu.be/dtOOysET5-M
聽完啲試聲覺得bud+啲語音通話好似仲好少少不過無主動降噪
想問samsung係咪關咗tws+? 有無方法開返?

用緊s10+
one ui 2.5個pro mode 曝10秒好似都唔係好差

如果冇咁多光害嘅話
無方法開翻,除非有一日高通開放授權/三叔終於唔再用exynos嘅時候可能先有得用
但行貨唔係用855咩?
咁多藍牙耳機品牌,點解要焗限bud +/bud live?$1300樓下大把選擇
有無推介,之前買咗個600蚊雜嘜,無乜delay (aptx),連線穩定聽歌都正常,但語音好差(對面聽落好細聲)差唔多價錢有無非支那earphone 推介?
想問吓點樣更改嗰三星語音輸入
唔想用三星做預設,次次都要手動轉做google好煩
z fold 2 原來係單卡,睇黎要等下代

你係呢頁到del左三星果個就得
搞掂了,唔該晒
三叔啲sensor真係唔及sony
旗艦機用二奶野唔緊要
質素比唔上先係問題
bro,細粒size(冇長條形延長設計)既藍牙耳機,物理上收音好難比得上電話,因距離個口遠,所以我自己主要都係為聽歌,已市面上既藍牙耳機有demo既都試左7788,留意既都主要係聽歌音質,你著重既語音我唔熟,唔好意思

但如果只計聽歌都好多好選擇,final x eva隻耳機o岩d鐘意bass強勁既人,Cambrige/Naurl n6pro o岩鐘意均衡用家

鐘意高音突出d既有monster turbine同noble falcon,後者分析力高,但聲較尖同底噪較大

最好出次MK試下邊隻o岩自己,你可以試埋通話功能
唔該晒巴打咁詳細解釋其實本身又真係無諗過去旺角試機添,成日覺得人地戴過自己又戴會污糟,睇黎要改變下諗法
Fold2 機身貼已經有得賣

諗住買定dbrand貼等開賣
我諗住裸機所以只貼機側同機背
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞