Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
Note20 ultra 仲未有耳機通知
有無人更新完NFC八仔用唔到????
因為如果你講求綜合性能,你會發現手機大廠出嘅tws好好多 唔好話音響品牌,就算係手機廠(非一線)例如sony粒xm3咁,po內都大量中伏講斷線同通話差。 要綜合續航 通話 非支那 音質 舒適度 連線穩定度 仲要$800內 非支那牌其實得airpods2同buds+
如果懶得逐個試可以直接上rtings / soundguys參考下,有sound demo聽,睇下通話質素岩唔岩你
Buds live個情況好複雜,對比buds+嘅優勢係1.開放式嘅正確音場 2. 唔突耳
缺點係
1.開左anc先達到buds+嘅隔音效果
2. Rssi(連線強度)同第一代buds差唔多,buds+係tws頭幾強
3. 續航無咁耐
4. 配戴方式同深度極度影響連線強度同音質 (所以你可能聽10個人有10個版本描述音質 )
5. 漏音意味住你只要音量大啲 = 開緊music sharing (物理)
何其諷刺 屌米兩代機都係用三叔嘅 (hmx同gn1),結果人地就兩度刷榜但三叔就兩度仆直 睇勢應該s21u用hm2,然後s21+用gn1
有時我真係懷疑三叔搞鏡頭班友jm9,人地識得影近野自動用ultrawide crop,三叔就係都要比人睇你慧差有幾嚴重
其實想問你哋會用google pay定samsung pay?
三叔pay for sure
Asiamiles有D里數就到期,
如果用o黎換部S10濟唔濟得過?
對幾多先
想問下係咪有方法係SF 用電話搵到tracking number 同 track到?
前排睇過30,000里要補多1K到,而家唔知會唔會再減D
用你電話註冊順豐會員就會睇到
港行S10大約幾時有得上one ui 3.0
幾號登記?
29 啱啱拎左了
我28都未check到順豐有件
三叔pay,手錶都用到,比較方便

客戶須選用指定$148或以上之服務計劃並簽訂12個月手機合約以享此優惠,另須扣除手機折扣優惠配額。
直接facebook/whatsapp佢哋睇吓有冇得訂?
我係你就攞嚟換部ipad
視孚你有幾多miles
28都冇
Galaxy S20 FE 5G features Snapdragon 865, 120Hz display, 4,500mAh battery
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞