Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
收返埋d咁流既料

https://www.sammobile.com/news/galaxy-s20-fe-5g-leak-snapdragon-865

8gb ram
supports 25W Super Fast Charging
除左手機外觀之外,三星個ui係另一個令我用左7年三星既原因
竟然 我見Tom's guide都係講6gb ram,以為堅
8g ram就正常翻啲,咁先似翻上年s10lite對比旗艦嗰個性價比規格
其實m51已經完全深喉a71
Note20再一次受打擊
z flip 衛訊打開任試
降到4000跟手正名返note 20 lite咪得
其實仲洗唔洗+mon 貼比內mon
如果哩個網準嘅話S20FE邊有人買
Galaxy S20 Fan Edition will cost 699 euro according to Orange Slovakia
https://www.sammobile.com/news/galaxy-s20-fan-edition-cost-699-euro-orange-slovakia/
SAMSUNG Galaxy M51 螢幕上方中央前置 3,200 萬畫素自拍鏡頭(Sony IMX616),機身背後可看到四鏡頭主相機,由 6,400 萬畫素主鏡頭(Sony IMX682、F1.8 光圈)+ 1,200 萬畫素超廣角鏡頭(F2.2 光圈、123 度廣角)+ 500 萬畫素微距鏡頭(F.24 光圈)+ 500 萬畫素深度感測鏡頭(F.24 光圈)組成

唔知個相機效果點
三叔係咪低估咗大家對note 20嘅怨恨
冇人買自然會降
原廠痴左比你
Sony 機一直都係噉,用開嘅先識用
Samsung 相簿做得好好呀,由 Sony 轉過嚟先知 Sony 垃圾
以前睇 spec 已經唔會揀 Sony,fans 先會
最近Samsung啲價都跌得好慢
真係開價6千幾要跌到4千樓下可能要成年
依家嘅三叔情願不停出新model去取代某個價位嘅舊model
都唔想舊model跌價跌得咁勁
啲機海仲誇張過以前
要跌兩千係有啲難
但係S20計埋Smart Octopus回贈同流動支付即減已經平咗好多
所以咪話如果真係咁嘅價錢直接買S20+都得啦買乜鬼FE
其實做samsung客服果啲係咪弱撚智?
7月尾買機8月中收確認信
到依家都未收到buds
屌左幾次都仲未補到比我
真係屌佢on99
有冇人會買M51 ?
耳機終於確認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞