Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
少人用 = 唔會撞機
以前有錢先用apple
依家有錢先用samsung

冇錢
z fold 2唔係第一批
外國出左成個禮拜,大陸先行者今日都有貨出

香港...等多7日啦
其實我自己就咁睇

講價值,真係冇competitor
以往嘅手機都係玩緊數字遊戲或者design
呢部真係係「有」同「冇」嘅分別
冇摺芒根本冇得討論冇得比較
無謂講話甚麼加部iPad定tab
Pocketable係另一個世界嚟
我著suit見客唔拎袋,根本得呢個選擇
以前就叫同事帶電腦,25號之後就唔同玩法
喺呢個前題下,佢係無價
我大膽少少講
如果半年前有人拎疫苗出嚟
佢賣幾錢都得
同樣道理

講負擔,一個成年人唔會真係有問題
個問題係喺個價值觀度
咁呢D心態調整嘅嘢我唔講啦
我唯一只能講
以前D電話2千蚊都叫貴
不過又要帶walkman又要帶地圖等等
邊有人想像倒今日嘅景象
同樣道理
今後嘅世界會有D唔同

真係要討論嘅係software嘅support
欣賞佢同MS合作
Notes可以sync with One Note
Reminder可以sync with Todo
呢個我都係琴日先知,雖然可能又拖一排
但係最重要嘅MS Office居然靜係free手機版
佢free埋D甚麼one drive不如俾一兩年office
或者最少都Youtube Premium
仲有要多d app support flex mode嗰D唔講啦
冇人唔放平玩掛
咁撚快爆?
想知點用到爆
i mean 我訂唔到24/25個批
佢就話正常閂埋嗰陣聽到有聲,打開就見到裂左
可能會留幾部比walk in
呢個Galaxy Z Flip都好多單自爆
以前冇錢買Samsung
依家冇錢買Samsung
想問下其實note 10+仲會唔會跌價...
中文博大精深
暫時流出Exyons 1000 跑分好似勁過875
single core A13 level 13xx ,multi core 4xxx
流流哋 係咪三叔overclock左渣?
可能會直接停產斷市
1號登記,但仲未收到msg拎得個buds live
要買就快啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞