Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
點出n20u最抵?
俾錢唔緊要 起碼都知點責賣同埋幾錢先
佢乜柒都唔講 留電話又唔鳩覆
咁要考慮下
唔使考慮啦,只有 Note20 Ultra 5G / Z Fold2 5G / iPhone 12 Pro Max 三選一
其實而家做到咁高 ppi,1080p 同 2K 嘅分別唔明顯
過多半年如果S21有2K 120Hz可能你又會諗換機
岩岩試左自己整動態sticker,一send出去就話貼圖太大
明明得300kb

唔通要用動態既改先得?
可能會諗嘅,但係繼續維持 6.9" 就要考慮下
通常係 load 得太多 pages 先會噉樣窒法
個 Bixby Routines 都冇用嘅,set 開 YouTube 轉 2K 60Hz,結果出嚟都係 1080p 120Hz
請問Z Fold2嘅鏡頭係咪同Note10+一樣?
E加買機買S20+定NOTE 20 ultra 好
圖? 睇下你點set
如果你係開完跟住有無開pop windows /縮小播放。 先入去setting睇? 佢個routine一見到你quit youtube就會自動還原setting
噉㗎嘛
7月7號登記,7月23號收到確認email 到而家都未有得拎
係估唔到會升級做buds+
應該buds停哂產派到無貨直接比buds+ 廢事煩
咁咪trade in換機囉
想問官網送禮物嗰頁
幅圖係咪同事實相符?
我記得之前送Buds+張相係白色
依家變咗黑色
所以依家開始送黑色?
之前6月至7月尾係白色buds
7月尾開始係白色buds+或平板
唔知幾時開始 好似9月頭變左黑色buds+
平板就話換哂
7月7號登記,7月23號收到確認email 到而家都未有得拎
係估唔到會升級做buds+
應該buds停哂產派到無貨直接比buds+ 廢事煩
想問官網送禮物嗰頁
幅圖係咪同事實相符?
我記得之前送Buds+張相係白色
依家變咗黑色
所以依家開始送黑色?

之前6月至7月尾係白色buds順豐站拿貨
7月尾開始係白色buds+或平板 要收確認信上維修部拿
唔知幾時開始 好似9月頭變左黑色buds+上維修部拿
平板就話換哂
note20 仲未有確認書送耳機
打上去3星專線問個buds live個skin cap
職員就留咗我資料俾朗豪坊個配件部(話要幾日時間覆我

另一邊廂 網上支援就咁
幾時登記?
部note8擺係屋企做後備機,變撚到咁有冇得投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞