Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
S10隻玻璃背白會有啲幻光 但係個人覺得白色就白色 啲幻光搞到有啲cheap
10月份到期嘅機,你哋有咩招數可以要三星幫你換電池?
通常幾耐搞掂?防水方面會點?

假如換完,啱啱好過咗保養期先出事,佢有冇30日保險期?
呢部係Note10+??
有烙印
2-3日

拎機嗰陣鏡頭一定會入塵 即場叫佢開嚟清
之後放落水浸五分鐘 冇入水就恭喜你

有入水就打上office屌柒佢
10月份到期嘅機,你哋有咩招數可以要三星幫你換電池?
通常幾耐搞掂?防水方面會點?

假如換完,啱啱好過咗保養期先出事,佢有冇30日保險期?
有烙印
2-3日

拎機嗰陣鏡頭一定會入塵 即場叫佢開嚟清
之後放落水浸五分鐘 冇入水就恭喜你

有入水就打上office屌柒佢

唔撚係啩
仲諗住有死點拎去整
我個buds live 27號申請,9月5號確認,今日先寄到提貨點

證明Samsung marketing真係好差
明明收購左個咁勁嘅音響品牌都無人知
又唔識用HK啲名氣
三叔關於音響方面啲marketing一向弱智
淨係識sound by akg,其實三叔本身對音質嘅研究根本唔輸sony 個個都識ldac dsee,其實三叔自己都有scalable codec同 uhqa upscale 呢啲技術但唔會宣傳,又唔開放個比哈曼啲藍牙喇叭同耳機用(尤其係車載音響),又唔將啲音響幾嘅app整合到samsung wearable統一搞
我聽過harman 但未聽過JBL
JBL 出名ge
不過唔係貴野
Jbl professional 貴到仆街
想問收到email confirm $500 smart octopus.

download左8仔apps之後通常幾耐有錢credit落去?
啱啱問過凶宅部S10+爆mon trade到$2400,換唔換N20U好?定再等多年
唔少國家歌劇院,imax戲院,大型典禮(grammy oscar 支那閱兵) 都係用佢
係咪未扣爆mon
換個mon都要千九 比我會trade走佢
計埋爆Mon㗎啦,本身佢話$2700
你忍到個mon咪等s21,今年麻麻哋
睇埋部S20 FE 先
即走啦 部機爆mon二手放用家都斬你起碼一半
部野無病無痛d人二手先賣緊二千尾
爆mon 仲有2千4咁著數
n20u充電好慢,咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞