Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
有無人一樣都用緊S20+, 呢幾日升咗SMT 5G, 都係平時咁連登 IG果啲,啲電倒水咁撚樣
我都係1號登記,上佢Facebook 屌完中,隔幾日就有人連連絡我,今個星期三就收到email, 不過到今日都未有順豐sms
note 20u 都輸幾多
咦呢隻幾好喎
又好似幾易貼
6.9" 120hz S865+ 5G 得4500電
有無人部n20u突然用唔到wireless叉電?
120hz
跌咗一邊buds
慘在開60hz 都係輸 不過6.9 vs 6.5都有影響嘅,但電源管理真係麻麻
睇leaks 話下年s21u都係維持5k mah,不過有ltpo應該會好啲
仲有iphone全部apps都要restart完全唔hold
不過咁樣方唔方便就.....去過上次"初選"嘅iphone用家應該幾明白
用緊 note 10 lite , 琴日更新左,
發現 assistant menu 無得好似以前咁長按,
然後可以放上notification bar

大家係咪都係咁?
咖哩國已經發售
gboard個學習係咪廢
用開啲字成日都唔係最頂
https://m.eprice.com.tw/mobile/talk/4523/5567606/1/

另外 Jimmy Is Promo 也指出了一些 S20 FE 的規格,包含螢幕採用 6.5 吋平面面板,支援 FHD+ 解析度以及 120Hz 更新率,手機有 IP68 防水認證,此外也搭載 3X 望遠鏡頭,可支援最高 30X 變焦,前置相機則為 3200 萬畫素,手機搭載 S865 處理器,並採用 One UI 2.5 介面;不過他表示這款手機一樣沒有 3.5mm 耳機孔。

而根據先前的資訊,S20 FE 將搭載 1200 萬畫素標準、1200 萬畫素超廣角與 800 萬畫素望遠鏡頭,4500 mAh 電池容量,25W 快充,無線充電,以及 128GB 內建容量。

屌打note20
可惜fe 120hz唔係自適應
早排買左部a71比老母
尋日老豆部機壞左
又唔想買重複, 本身諗住買note 10 lite點知原來斷晒市
考慮埋防水對老豆有用, 最後買左s10
S10買左幾錢?

S10都係好機
有無人用whatsapp聽語音一放係耳邊就無聲
之前都仲有聲
全香港大舖好似得返蘇寧有

btw估唔到s10系列係已經冇晒
好價~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞