Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
9 號收 email,到 17 號都未寄,想點,開順豐 app 都冇料到
新一代孝子機
15工作日
效率低到
點解 Note20 Ultra 5G 仲未有更新
聽講原本送buds嘅登記會改送buds+
利申: 8月頭登記buds+上星期已拎
個綠mon
咪係,之前 S20 Ultra 5G 更新都算密
我已經唔想理佢送乜
淨係想收埋件貨了左件事
硬係有樣野吊住 周身唔聚財
佢係話會寄SF俾你定係要你上三星自取?
寄SF呀 我已經日日開SF個網check自己有無單
佢仲叫我打去順豐問
我講左幾次未撚收到 你仲叫返我去問人地公司
你自己公司寄野乜鳩record都無架咩?
終於喺SMT訂咗Fold 2
但係個sales同我講唔知幾時到貨
唔係一律25號咩?

有冇人都係SMT訂
同埋我想問個Z Premier唔知乜香港有冇?
如果壞咗要整係咪會快D定都係要排期等幾日
有冇優惠

用慣咗120hz,開返2k60hz之後...疾到~~
9折 + aramid case + 一年爆芒保
本身都肯定咗要買aramid case
所以前前後後都慳咗成2千幾
個爆芒保係要返原廠整完拎單同佢claim支票
我啱啱搵過整一次要6千左右連服務費
其實最抵係佢
使唔使再簽24個月定係現有客戶都得
爆mon保係咪全cam如果係咁嘅話抵過曬其他台
幫人買左了
好似上限1500
部fold 2 外媒好似一致好評
但係三星有比到sf 個號碼你?
就係咩都無比 確認信後就甚麼也沒有
28 號登記、9月9號先有email
順豐19 先會送到、Samsung 你好野
我都一樣,唔知點追,只可以等
我峇岩岩打完上客服屌
佢話順豐既排送日期去到8月12號
我8月18收信 仲要我等多個禮拜
佢又冇講喎
三叔幾時更新隻錶到4.0.0.8,想開ecg,之前手動更新上.8跟住錯手磚左 好彩有保養免費換翻底板
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞