Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
請問你响邊個紅底商場買?
s20+有咩黑色薄case介紹
新嗰粒 ISOCELL HM2,除咗 Super PD 對焦呢個優點之外,sensor size 同 pixel size 都細咗,想點,本身 0.8μm 已經差,仲要縮到 0.7μm
有d似ios
倒數8日
成部iPhone咁
20cm內影嘢邊位都會曚
>20cm就好好多
開2x都得 但啲字會曚(數碼變焦)啲同埋要拎高部機影
如果成日要影文件真係建議用返n10算
應該係想個鏡頭細啲
With pixels at 0.7μm, Samsung’s newest image sensors are up to 15-percent smaller than the 0.8μm sensors of the same resolution and reduce the height of the camera module by up to 10 percent.
犧牲畫質,完全唔可取,一係就 cut 做 54MP 啦
都唔明點解一跳要跳到一億
要影8k 6400萬唔得咩?
S20 Note20咪6400MP
所以Ultra整到一億先有gimmick
嗰個6400mp係用嚟zoom 主鏡係1200mp
ifanboy 入黎取下暖先
用左apple 好撚多年,
但今年真係好撚悶
見到fold 2好撚想換
其實叫zoom鏡 不如叫第二粒主鏡好過
好多人以為係3倍光學zoom&64mp 實際上係crop
換下冇壞
唔換唔知咩啱自己
fe版會開咩價 56xx 60xx
又見到你睇黎你都想轉會WO
我三叔/Apple/Sony/Pixel都用緊
算係知知地出面發生咩事嘅
個人知道咩嘢啱自己所以唔轉會㗎喇
不過其他人想轉會我覺得冇壞
換哂啲嘢來回最多咪兩皮
Double tab to sleep
5000幾 應該
唔洗取暖wor
大把ifan老早都想換啦
出咗ipad air 2020仲有冇人買tab s7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞