Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
我都想,但3咁啱約滿
我都諗緊轉臺定續約,續約佢哋肯比Discount我再同佢哋傾

我計過而家5Gplan好似係抵過4G,但5G每個月要交多百幾二百蚊,我又用唔着咁快,5G又未成熟,感覺好蝕
Note20同Note10+比 主要係塊mon downgrade
但係相機有提升 睇你要唔要筆 唔要可以諗返S系
啱啱試咗係App版問題
用網頁版Load喺App版會Lag嘅Post
順到仆街
連仔快啲搞搞佢
賣5千即衝
其實邊隻聲好啲穩定啲,唔計隔音嘅話
你哋唔覺buds+ 冇live咁靚仔咩?
依樣真

新手,s20,想問下點解galaxy labs唔用得
邊度賣note 20 $6250
唔會
依家係唔係adhell果d收晒皮?
我冇用過buds+答你唔到
但見巴打講bud+評價都唔錯

live就有人話有時會斷
好似話因為live條天線係貼耳仔果面, 戴左上去有機會遮到
聲我認為唔錯, 但未到頂級tws
但開放式始終都係開放式, 出街聽你預有街聲遮左d音樂
唔介意冇埋anc 嘅話buds+更好

我部n20u 點解個google背景可以燒電燒到咁誇張

一晚唔見20%電
live優勢唔係anc
而係舒服
用用吓又慣咗
識得戴之後好啲,聽啲聲都好啲
電量>應用程式電量管理>深度休眠>加入Google
試下
我想咁做 但係我唔知google入邊繼續係幫部電話做d咩 我怕休眠左好耐野又做唔到
你試吓加咗之後有咩唔Work咪知囉!
你地個google有冇咁燒電?
手機冇Login Google Account, 除咗 Google Play Service之外全部Disable/ Deep Sleep哂
竟然可以唔login google ac咁部電話唔係好多野都廢左咩
唔會喎 你舉吓例?

個人資料好好保管... 仲好
唔login d app更新到? 又入唔到gmail? 仲有個助理用唔用到? 未試過唔login 真係唔知
App更新用 Aurora Store
用ProtonMail唔用Gmail / 用K-9 Mail嚟IMAP啲email
助理平時冇用唔知(揸車照用到Android Auto+Assistant)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞