Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
個網有寫
求link
真心想求證
*「 SmarTone 爆 芒 換 新™ 」只 適 用 於 退 還 指 定 型 號 手 機 及 穿 戴 式 裝 置 的 前 屏 幕 因 意 外 損 毀 的 維 修 費 用 , 而 升 級 版 雙 面 保 護 「 SmarTone 爆 芒 換 新™ 」 只 適 用 於 退 還 指 定 型 號 手 機 的 前 屏 幕 及 / 或 其 機 背 因 意 外 損 毀 的 維 修 費 用 。 指 定 穿 戴 式 裝 置 可 獲 退 還 維 修 費 用 的 上 限 為 每 次 HK$1,500 。

https://www.smartone.com/tc/privileges_and_support/support/device_support/smartone_screen_replace.jsp

smartone係咪on9
60hz都寫埋出嚟仲邊有人買
低延遲都講得出
我都係smt 不過我唔急買 因為等緊張新信用卡黎拎迎新
好似都係
9折 跟機套 同個包mon一年
Note20u 想換Mon貼,有無介紹
啲人冇用過60同120嘅話真係唔知㗎
T同H牌
另外有人推介The amazing things
如果呢個價係唔洗上台嘅話
尚可一戰
出面啲細鋪都係呢個價
有無全名
現有客戶就可以了
Triskin
Hoda
好似冇乜人討論Z fold 2
係咪因為太少人出機 同埋未到25號
sony xperia5m2 新機係8+256
出就出左啦,但係第一批真心
唔係25號先有機拎咩!?
第一批做咩??
有無s20u師兄up咗one ui 2.5 個wifi成日話 "已連線但無網絡" 但係其實重上到網
講緊 XZ2 Premium - Xperia 1 嗰三代
富豪機,梗係少人講
我窮參與唔到討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞