Samsung Galaxy 集中討論區 (97) Z Fold 2 | Note20U | 等完又等

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
佢打黎比我係21276731喎
自稱客戶關注組
三星真係冇撚用,送隻耳機係都要比人吊先做野。
唔做野就咪鬼用咩SF送耳機啦,直接買機送耳機唔好
抵佢人地轉會,咁既服務真係廢物
其實3星好撚仆街
note20 26 27號登記班人都9月頭收電郵確認信
睇facebook s20 班人7月買到依架都未有電郵確認信拿隻垃圾buds+
今日開始買note20u帶單帶機 可以即時拿buds+
全部換領點都有buds+現貨

根本佢係驚一次過派整死buds個價
無人買剩buds所以拖住派(咁多代buds都比送果d攪到一街半價貨)
其實三叔不如送第二啲嘢
或者唔送嘢直接減價啦(雖然咁做嘅話buds出貨量肯定跌一半
想問下有冇咩慳電技巧,我個s20電都用得幾快
https://youtu.be/dKxlfgCT3YE
唔知你s20可唔可以照做
n20u用咗感覺唔錯
可以開省電又有120係幾好 不過又變左cpu限70%
有無人知note10 plus影相對焦好慢
可以點搞
越用越慢
又傳番s21有史上最好屏下鏡頭
尋日有人話30登記都已經有確認
note20系列係咪用晒ufs3.0嘅storage,最新最快嘅儲存晶片
3.1嚟
有冇人有用active 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞