IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
hello~
基於商業理由,恕我真係不能提供
而且上面都有人講,市面亦有國際平台都有賣依個牌子既野,包括Zalora,相信依個牌子就算唔係大品牌,都一定唔係淘寶野吧。
至於你講既款式同其他牌子相似既問題,我地都控制唔到,我地都係入貨黎賣,不過我以後都會注意下🙏🏻
個店主一黎 你就問人拎貨源
睇到你目的係咩啦
俾晒你地知邊度買 人地仲使做生意既?
你dm我地ig 我地再問下有無呀
我係度目的都只係想澄清番🙏🏻🙏🏻🙏🏻
唔係叫佢比貨源 係比啲證明自己係向韓國入貨
我有朋友都做韓國批發
但真係未見過有批發係會係啲衫度加曬tag咁做
加上上網搵極都搵唔到呢個牌子嘅資料
叫人點放心買
我都唔想再同你糾纏落去
你自己今晚慢慢諗吓啦
個情況就好似你買咗特價野
自不然就不設退換
但係你就仲係要chur住對方
咁你又覺得過唔過份?
真係頂你呢個人唔順
咁你又唔問Zalora拎
睇你口吻似乎行家喎
都話唔係辯護
係有班乞兒係咁嘈住
搞到羊絲冇生意做
賺少少錢就要受班人咁多氣
不如咁啦
如果你真係好懷疑一定要睇到證明先肯信既
不如你DM我地ig,我可以將收據俾你睇(不過會將某部分資料遮一遮)
但要我地係度公開真係做唔到,希望你諒解唔好意思🙏🏻🙏🏻
你試下問 @yolostore.hk 佢可能有
佢都係買緊呢種style
深黃 前排店主被控暴動罪
dm左 thx 店主
真係好想要 件野係針織質地架
開口埋口就話人係乞兒 積下口德啦 佢有冇生意做我就唔知 我淨係知你哋咁樣會令想幫襯佢嘅人卻步囉
係既 唔好意思 我激動左
但係見到啲人又要平又要服務
真係頂唔順
WTF
係羊絲到買既就係特價野
請問邊度寫住左係特價野?
以家又唔係一定要佢退換
問下佢 要個回覆姐
咁就好過分
不如你都今晚慢慢諗吓你啲logic有冇問題啦
咁都俾你兜到 原來咁大板野堆到咁高全部都係膠袋呀 唔好當人on9啦 剪開個袋放翻入去啲膠袋都得架啦 我係你人少少就認左佢 唔好逼人放更多證據
啱呀如果裡面係膠袋出面望落應該係三尖八角😂但包裝出面睇好明顯係圓圓地
其實我都係剛剛先知依件事,我地邊有可能咁短時間就變到一萬個膠袋出黎。

而且都過左兩日,我地又點會留住依啲垃圾綠色膠袋到今日用黎影相你睇。

如果你想要有咩證明先證實到入面係膠袋既,都歡迎你DM我地,我地提供到既都願意提供。

其實大家都清楚我地店有咩牌子賣緊
當中貨源全部都係香港批發商、品牌方、國際貿易公司。

如果你對我地任何一個品牌來源有興趣知多啲,歡迎你隨時DM我地,我地可以將所有品牌來源證明出示俾你,當中包括批發商抬頭。
如果羊絲開團果陣已經講到明
「我啲嘢係好平的,大家唔好expect有咩服務,我剩係幫你買㗎咋」
咁大家自然識做 俾完錢收到貨就再見
問題佢唔係呀嘛 價錢平就唔可以要求有交帶?
人地又唔係要退換 都唔知條友拗到屌哂老母咁做乜
本身真係唔想再覆 但你哋咪又係cap住啲IG shop嘅圖 去搵平啲既地方買
我講特價品只係講緊好似,唔係講緊就係特價品
我嘅意思係話你哋買得平嘢就預咗係冇售後服務㗎啦 咁既然冇售後服務你哋又要去chur住人哋覆
咁仲唔係有問題?
喺佢度買完件衫 價錢比igshop平 如果俾錯貨 係咪都唔可以問返佢?
咩邏輯?
ok如果你話隻色根本唔係差好遠 但又硬係要佢俾個交代嘅話 我都認同咁係過分咗 係閪客
但你直情講到喺佢度買完嘢就咩都唔俾問咁
真心咩大佬??

我都反對拎張ig shop嘅圖走去問佢搵貨呀
係羊絲自己話覺得人哋拎圖俾佢嘅話冇咩問題
碌到36頁都仲嘈緊交 係咪會嘈到推爆Post
BBG都賺得好fat fat wo
https://lih.kg/2001558
我記得仲開到2
跟唔到佢嘅logic
不過算啦 羊絲都話個gp會停止運作唔再搞

講返貨源 好似見有啲igshop專賣東大門啲貨源/批發contact
係咪因為咁所以個個都開到igshop
唔該絲打等我問下先
嗰條友識搵錢啊 見佢買一間contact都幾貴下
但其實自己search下ig
就可以搵到東大門貨源啲ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞