IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
肉酸嗰個係你囉!
幾撚大個人呀
咁得閒真係走去進修下啦
買衫實有正負評 唔通下下都正評呀?
講吓自己啲意見都俾人話係閪客
佢好意思賣咁貴 有冇良心嫁
有冇得告佢偽造品牌?

從來未聽過boom呢個牌子
搵極都搵唔到官網 直到上淘寶睇一睇

手快出左添
下...但係我搵到zalora都有賣喎 之前仲買左條
Zalora都標係made in korea喎
同埋我去過東大門 都有見過有人賣依個牌子 不過間野勁up dup
應該係計完運費同Ig shop只係爭幾蚊/一樣價錢
So far我揾到件同Ig shop只係爭$1x左右
韓國運費mark up完同ig shop價差勁少
ig shop仲要好多買3件5件就免運
羊絲到你課到vip都係自己填表揀順豐定金剛
如果價錢同ig shop差唔多
喺ig shop買完等收貨 我等過最耐都係十幾日
好多上新仲95折/兩件以上又95折 之類
幫襯羊絲 乜柒都要自己追問先update
問多兩嘢直接唔覆添
見到啲人追佢覆機 難過登天咁

睇批發圖買衫 伏到仆街 薑黃變螢光黃
真係笑到痴線

唉...中晒伏
本身諗住買件送俾fd當生日禮物
點知黎到色差勁大
問番又唔覆機
依家件野就放係度擺
晒錢晒時間
咁上面位巴打張相點解釋
咩原因都好都唔應該公開人地資料呀下話
護主犬
我買左件色差大到痴線
問番係有覆呀
問10句覆1句囉
仲要唔肯負番責任
去旺中買完唔岩都叫有得換
今次買完真係怕怕
聲稱韓國小型批發
原來係咁
Online shopping係咁架啦
一定有色差風險架啦
唔想有依個風險咪落街買
又要平又要靚
依家啲閪客真係難服侍
唔係話唔可以有色差 但係同圖出入咁大 想睇下點解決姐 但係就10問9唔應 好似唔想負責任咁
咁樣都叫閪客?我淨係想知會唔會係我買錯/俾錯/其他原因姐 閪乜鳩?
咁講真 你想佢負咩責任
個個電話睇都唔同色嫁啦
賺你個少少錢受你咁多氣 痴撚線
你想人地點回應 批發圖又唔係佢影 要負責都係搵批發啦
你真係當自己係ig shop買緊野咩on9
咁咪話番我知圖係批發俾囉 同埋色差咁遠 唔知會唔會係俾錯定點 重點係10問9唔應 我又唔係一定要換
我覺得羊絲個賣點就係服務 但一出問題就唔應機
其實都可以check返有冇落單落錯顏色/批發寄錯顏色嘅
我覺得如果買完件貨有疑問嘅 賣果個覆一覆都合理吖
雖然都知唔會退錢退貨 但件事會清楚啲

依家你賺緊我錢咩?下下又閪客又痴撚線
屌 買個少少野 有咩唔岩就上黎批鬥人哋
你會唔會檢討吓你自己呀
咪係 講句都好呀
有得換番既當然開心
無得換既都唔會話怪佢
大家都知依啲唔會換架啦
但都唔係唔應機囉
成班護主犬就衝出黎吠
明知佢唔會換 咁你又瘋狂chur人應機
咩心態
我要檢討乜春?檢討自己買左有色差既野?
救命俾下意見就話批鬥
護主犬就係咁
下下都blame the victim
有冇圖睇下?
想知中伏成點
之前買韓國衫都中過
屌你係咪痴線架?
唔換就=唔使應機?
你食開屎架?
你係公審 唔係比下意見
係咪想全世界同你一樣 斷曬米路呀 死乞兒
聽朝番到屋企影 今晚番shift
件事就係明明圖係墨綠色
黎到手變撚左青色係青草地個隻青
點著出街呀...
不過質地幾好 大不了當訓教衫著
羊絲分身?
俾下意見就死乞衣
依家我要斷佢米路咩?想佢多啲覆下機咋
你真係痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞