IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
之前買過gogosing dejou 覺得 版型同質地都麻麻地
會唔會再開group
ksmall買過你預等一個月
個心情會好啲
啲鞋係正貨 推薦spur
衫質素一般 啲款十件得一兩件正常啲
@lazyfeb 我見有類似款 應該都係日本貨
呢間食水都幾深 同一件賣貴勁多
thank you!
十件先得一兩件正常都幾伏喎
點解好似無人問 @albatross 啲衫邊到黎食水深到 仲要落哂filter有色差

lazyfeb打手(no filter)賣人哋上年嘅款 但仲貴d
點止平幾蚊 最少慳到幾十蚊等下有乜所謂
加上有啲本來都係要預訂 做咩要比人賺
定係店主你比佢地搵到貨源?
羊絲算跟得好 啲款又齊 有心做過好多ig shop
建議店主們搵定工
喂 除咗屈人係店主之外仲有冇第二招啊?
有無絲打知呢間ig shop既貨源?
咁又唔只幾蚊雞咁少
有啲好hit嘅款igshop markup一倍都有
都係果句啦
早買早享受 遲買平幾舊

利申 有搵羊絲買 同時都有幫襯igshop
igshop有睇啱嘅款 又覺得個價合理嘅都會考慮吓
特別係啲秋天薄款 喺igshop買完可以快啲有得著
早幾日喺gogosing買咗幾件試吓
寄緊嚟香港
好緊張 唔知伏唔伏呢
留名
Agree 兩邊都有買
Ig shop 如果唔係mark up太多都會照買
同意 grp入面d絲打個個都deadline fighter搞到不停推遲
都唔知我提早就落好晒單入埋數為乜

一團預要一個月件衫先真係到你手
真係早買早享受
無可否認 係平啲嘅
羊絲無賺錢 義務咁幫大家買
但真係有啲耐...
利申 買過一次夏天衫 收到已經係秋天
同埋有樣嘢 個人覺得 個人覺得 個人覺得 唔係幾好
就係個grp啲人 叫人去ig shop睇上身圖 睇size chart
成件事好似偷人嘢咁
ig shop賣貴60-70個人黎講接受到
始終人地影相嗰啲 都係成本一部分
但貴成$100 就真係要考慮下

順便問下 有冇良心價ig shop推介!
著一季應該無問題既
有d綿麻質地既好皺
仲係咁cap 人地上身圖叫羊絲搵
正宗伸手黨 又搞到人地workload大左
同埋有人係咁cap返同一張批發圖問有冇/幾錢
其實拉返上少少已經睇到答案
慘到
不過如果唔義工好似隔離post咁收10蚊咁上下人工就會俾人批鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞