IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
想買邊個牌子 我都研究左好耐
有識人係韓國可以幫手買
andar 仲有個is shop成日有果間 搵唔返個名
andar 我frd有幫我訂過超好著 不過絲可以等佢減價,唔駛$150一條
有無興趣留tg傾?
係 前排減價睇左好耐
tg: Iluvhkooo
tg: Iluvhkooo
覆錯左
想問baon用唔用到海外信用卡
Lm
想知~
有冇絲打想要呢條?我買細咗個size ,我買s碼,brown colour
https://codibook.net/item/8201171
留個tg 吖
我有韓國朋友可以幫我係東大門批發
但因為東大門要2件起批,同埋要滿10kg運費先會抵
有無人想夾運費?我亦可以幫大家搵貨
另外,因為自己睇啱左serco件好想擁抱自己
因為買一件要俾成10kg運費,所以想搵人夾🙇🏻‍♀️
朋友已經幫我搵到,有冇人想一齊夾單買?
大家有興趣可以入tg,我會定期更新啲衫俾大家睇!
人數夠500就del啦😚

https://t.me/dongdaemunclothing
G持!樓主幫手pin呢個
每件收十蚊代購費都係代購 咁就唔只係夾運費啦
仲叫我pin jm9
上兩個post大家都係分享緊點樣自己上網買嘅 r生意唔該自便離開
我都有興趣
Tg: youaremyfav
上面條友問多少少嘢就踢人走
佢個韓國朋友仲要問多兩句就反左面
點做代購
唉 仲要爆粗鬧人 又話自己無賺錢又話賺十蚊代購費
想入
Cls乜都入我數
睇完呢個Po燒咗好多錢喺common unique度
D嘢幾啱我style 期待收貨
另外我想問有冇人訂過ksmall
見佢d外套減價都幾平
上Codibook 都唔見有同款
話說我求其search個tag#韓網代購 已經見到佢哋兩間shop代購同一件衫 下面嗰間就算變返正價都只係同上面嗰間特價個價錢差唔多 啲代購ig究竟食水幾深

利申上面嗰間之前有買過一兩次 search tag見到下面間shop賣緊覺得件衫咁熟口面 真心啲人搵代購自己禁入去官網睇吓幾錢先啦 計埋運費都應該俾人賺咗成舊水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞