IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
叫人回應原本係無問題 但叫之前你會唔會反省下你自己用緊咩態度?
係咪又唔識應人呀
屌你真係好撚煩
成個廢老咁話唔岩唔岩
都係講道理啫 咁既時勢 仲咁樣斷人米路
咁不如你又講下我應該點做?
你繼續搵佢又好 點都好 搞到好似公審人地 搞到人地無生意就唔得囉
討論區就係咁用架啦
上黎講幾句就叫公審
屌你你以後唔好留言啦
嘈足幾個鐘 煩唔煩呀
屌真係痴媽筋 一路追post笑到仆街
成班乞兒玩組團
仲要開埋gp 利申冇入gp
諗到個團長要喺gp應佢地班閪客一日幾十句
工作量應該仲大過班ig shop
賺班乞兒錢又唔得 一定要做義工
買中有色差嘅又要屌 個團係代購唔係現貨發售
買返嚟之前冇人知會有色差㗎喇 咁都有得屌開團嗰個
應付班乞衣真係慘撚過狗
建議真心想放係要減價

你原價d人會自己去買新
賺錢可以 但唔好喺連登搵生意
同埋要賺就一早講明
唔好話「夾運費」
色差都唔係屌開團嗰個
叫開團嗰個幫手搵批發咋嘛
唔包售後咪覆一句 唔覆不如唔好開團
多數人係屌緊唔覆 咁又閪客
就嚟要送錢俾人不聞不問先唔係閪客
生你呢隻癲狗物種出嚟個女人慘撚過食屎
又唔畀人賺錢
又要乜都叫開團嗰個幫手搵
明明開團嘅原意係大家夾埋一齊落單之後佢俾錢
佢知道嘅資訊咪同你哋呢班客人差唔多
""幫手搵批發咋嘛""
佢搵到嘅嘢你哋都搵到 但就乜都旨意曬團長做 自己唔識搵?
同埋啲批發又唔會畀退貨換貨 你想佢可以有啲咩售票
乞衣博唔到? 俾d point未
其實我個人就唔介意佢賺錢嘅 啲人咁嬲最主要係因為佢無咩交帶 sold out曬乜都唔講
有好多嘢應承完無做到 做嘢又無乜透明度啫
依家好多絲打覺得個問題係
佢最初講明夾運費
所以先會有好多絲打一齊join
到之後有絲打發現佢有賺
再發現佢同某d IG SHOP個價差得唔遠
咁就同佢當初喺連登搵人夾運費既原意唔同

佢有貨源 有出時間同人力
賺錢係冇問題
個問題係佢喺連登搵客
如果佢要賺 佢可以自己開網店去營運
唔應該係連登搵客

另外 佢賺都算
賺錢理應提供售後服務
上面有絲打只係想知羊絲/批發會唔會搞錯左顏色
但每次問呢d羊絲都唔覆
只係同護主狗圍爐
一陣又話賺埋唔夠交電費
一陣護主狗又衝出黎話羊絲男朋友好耐冇開班
一陣又話斷人米路
呢d關我地撚事 本身連登就唔係畀你搵食既地方
是但啦 結論就係做義工就一天都光曬
利申 一開始覺得羊絲個idea同服務都好
但發現佢越黎越有問題
又有幾隻唔講道理/冇常識既護主狗
真係好反感
個pepe護士老公到底仲係唔係cornerc店主
又spin
都話做生意過主唔好喺連登搵客
你老母生漏對眼俾你睇唔到
即係做義工先可以喺連登開團啦
不過都支持呢啲賺錢團執7左佢 吃力不討乞衣好
冇 有都唔想俾 純粹想屌你照下鏡啦你個樣
咪撚理條友啦 生少左個腦人緣又差上嚟拎存在感咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞