IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
有人嘈話遲遲未收到 先公開解釋返因為佢遲入數所以先遲收到姐 講到公開人地資料咁難聽
同係ig shop買差唔多價
樓豬都幾識搵錢
可以再開嗎
唔開啦,佢都搞唔到掂啲單,再開link放人入嚟佢實俾人屌到7彩
但呢間一向賣開淘寶貨 去過佢實體店就知 啲料差到
羊絲第三團應該有賺兩或三皮
繼續吹 佢話電費都唔夠交
點會兩三皮電費 用個腦諗下都知
計左人地匯率差同手續費未
食米唔知米貴
佢講乜你就信?用個腦諗下都知
你又信人地真係電費唔夠交?
話你單純定蠢好
冇得賺點會開完一團又一團 笑
見佢訂單編號去到899 每張訂單幾件衫
甚至有絲打係幾千幾千咁買
賺幾多就自己諗啦 唔夠交電費喔
頭先早左上skymart諗住睇下佢開門未 買野俾女朋友 點知俾我發現原來佢都係入淘寶貨 即刻頭也不回

食米唔知米價嗰個會唔會係你
第三團有啲貨貴過ig shop
羊絲百幾kg運費又貴過隔離grp幾十kg
俾人屌完先平返少少
第三團冇貨又可以唔通知
賺錢仲要屌客
連佢好服務個賣點都冇埋
咪係
同埋啲絲打出聲同羊絲表達不滿
又話人煩話人針住哂
大佬呀人哋有俾錢㗎
唔滿意佢成日應承咗大家嘅嘢做唔到
唔滿意佢寄漏/漏咗通知 唔可以出聲?
屌極佢都係做得唔好
早兩日仲成張單sold out哂 一件貨都冇都唔通知人
遲啲班人自食其果果陣唔好喊
班人早幾日屌完人問多兩句
之後等到收唔到咪又係個個失憶咁喺grp問
次次講下意見/問多兩句就會被班護主狗話煩
開意見大會又限時間
應該係計完運費同Ig shop只係爭幾蚊/一樣價錢
So far我揾到件同Ig shop只係爭$1x左右
韓國運費mark up完同ig shop價差勁少
ig shop仲要好多買3件5件就免運
羊絲到你課到vip都係自己填表揀順豐定金剛
笑緊你班護主話平啲就咩底線都冇
結果冇平到咋嘛
同埋屌佢上嚟連登R客呀
如果價錢同ig shop差唔多
喺ig shop買完等收貨 我等過最耐都係十幾日
好多上新仲95折/兩件以上又95折 之類
幫襯羊絲 乜柒都要自己追問先update
問多兩嘢直接唔覆添
見到啲人追佢覆機 難過登天咁

睇批發圖買衫 伏到仆街 薑黃變螢光黃
真係笑到痴線
你樓上揀中件件平百幾
你可以跟機
不過平百幾就唔會覆機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞