IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
而家won貴番晒啊 分分鐘係ig shop賣開韓貨衫既仲差唔多價錢
其實好少買一件衫 韓國本地會免郵費 好多都要補2500 要你買夠一定數先會免 間間唔同
韓國番香港個程睇你買咩衫 質地厚唔厚啦 tee薄長袖好少過1磅既
Ig shop既話 佢地有門路寄番黎平 所以佢貴在啲代購貴啫
搵過佢集運 中過伏啦 唔係買重野(專輯,書個啲) 佢真係好唔抵屌囉
最近個friend喺佢度買左個袋
Quality就正常既
但佢寫明made in kr
收到發現袋入面有made in china tag
覺得佢剪漏左tag
佢有分自取同送上門
佢意思係韓國到香港嘅國際運費$15起
自取點最多係你超過三日(間間唔同)唔拎貨先收存倉費
不過佢啲自取點時間地點唔太方便 但多數限三日內拎
你計完價錢真係平過晒其他先用佢啦
之前係淘寶搵到佢地d衫
再推推 希望有男裝介紹
講得好
收到啦,1個星期左右
韓國官網買? 想問用咩方法俾錢? 質地如何? 可唔可以包膠吓
男裝留名
各位絲打唔好幫襯Shopaholic852所謂個間姊妹店
唔想幫佢賣廣告唔開全名 但有留意應該知邊間
_ _a_sy.official 呢一間(下底線自行填充啦)
852之前俾人係連登開post唱完賣假野就發癲話出律師信告人
個單舊野就唔講啦 但852個朵大家都應該聽唔少衰野
個打針膠樣腦細真係打不死 又開新舖啦
話就話係咩姊妹店 係個樣衰粗腿賓賓藍藍開
其實咪又係同一個腦細同佢合作
同個間蠟燭一樣 係同自己人合作開多間
條八婆扮曬野打曬千字文話姊妹店
雖然佢冇話間野自己冇份 但佢點解要咁樣講
咪就係驚852系列下次如果有拿野
佢起碼有另一間係手打不死囉
絲打們真係醒少少唔好俾佢呃
賣啲衫made in china成本幾十蚊件
佢賣到300幾蚊 貴撚過其他ig shop 100蚊
各位妹豬們真係唔好咁蠢再俾佢水
咁岩見到呢個post
舊年買過98도씨嘅自製長袖間條衫同Tee
都買左十件左右
每一件我都覺得偏大
細粒妹要注意番
有冇人知 justme 啲衫係咪全部都係韓國貨?
有冇絲買過cherrykoko? Quality點?
見佢單價都唔平 不過覺得個model幾靚女
國際網要買滿USD150先免運費
上網見又話縮水縮得勁又多線頭都驚驚地,好彩買左幾件made in Korea質地都ok,有啲係mic介意嘅就唔好買,冷衫有啲厚,怕熱唔好買
我揀咗幾件佢都係寫국내應該係MIK
琴晚訂咗幾件冷衫同長袖tee
送到嚟都唔知香港開始凍未
cherrykoko可以係G-market買
雖然未必齊款但有時會有coupon+運費成日有平
可以買幾件試吓先
求男裝網
Lm
依家呀羊絲話未搞掂新系統唔會開新一回
唔知真定假呢
之前啲人話羊絲同佢男朋友態度好 係佢哋嘅口碑
唔知佢哋點睇 羊絲同佢男朋友公開人哋資料呢
見住班人恭恭敬敬對佢哋兩個 擺上神台咁款 笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞