IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
韓時包埋運架個價 睇清楚先出嚟護主啦
你喺grp 叫我啊 我一定覆你
唔衡量自己到底有冇能力處理到 錢就係人都想賺 最奇怪嘅佢最做大盤生意又唔肯洗少少錢請pt幫手 然後出貨出唔切咁咪出事囉 一聽到錢就狗衝 見到佢話想幫人整埋selfridges 心諗 做生意唔好眼闊肚窄啦
奶完佢個西未 香唔香 佢條仔有冇同你一齊3p
我諗唔係如果唔係啲絲打叫佢唔好再比啲人入嚟
佢應該會瘋狂加人
然後仲亂
第三團都未搞完寄貨退款
就想開第四團?
點解咁睇得起自己
冇系統又冇人手可以做到咁多嘢?
包膠運費成$20一件
羊絲運費都10幾蚊一件啦
韓時有哂app 方便透明 有無貨邊款落左架即時通知
早幾日先有位絲打成張單都缺貨
係自己係group 問 羊絲先出嚟話係啊sold out哂
咁樣無問題?護主狗做到咁撚核突 咩都護航醜唔醜?
羊絲男朋友又話被人恐嚇 但又唔post對話圖出嚟
貓絲直踩上去Studio又唔恐怖
點解又會Spin咗去啲客嘅問題到
其實係個group好多人都有比正評負評
我亂呢幾日好多絲都有比負評
唔通買完啲衫只可以比正評?
點啊私底下有另一個group 好叻?
小學雞?
自膠
我見呢幾日好多絲都有比負評
咁咪好威威?
基本上講咩都會spin左去啲客問進度個度
完全ignore晒唔通知客 講完個時間不斷拖等等既問題

同埋買完野問都唔問得問就係西客
我見啲絲又唔係入完數開始不斷問 係好多時過晒佢講既時間先提下問下
唔問都唔知等左咁耐原來乜都冇而完全冇通知
我講緊人地透明係有任何消息都即時公佈
一講起個位1件貨都收唔到嘅絲打就唔識應啦?
技窮?
租Studio嘅原意係for羊絲男朋友開班 本身已經喺度 又唔係租嚟for開團
up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞