IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
個group真係有人信佢貼錢先好笑
原來有人會幫個3唔識7既人買衫仲貼埋錢
收皮啦你
俾人踢爆咗仲死撐
乜野清者自清
同淋病講野一模一樣
你同你班護主狗除咗話人係ig shop店主仲識咩?
明明賺緊錢
但扮到好委屈為左理想(真係笑左
之後就會話唔想做但都會繼續做

講真 問題唔係賺錢 係呃人
護主個d如果為左慳小小錢是非不分
一樣咁嘔心
呢個post就係話啲ig shop食水深
而家討論佢個group食水深又唔得
問多兩句就屈人店主
兜完話有呢樣嗰樣附加費
咁有人好有心逐件計
搵到有件佢報少廿幾蚊 group主竟然話
.
.
.
係啊 有啲我係要自己貼錢

嗰一刻 我好似見到人性嘅光輝
原來group主係再世德蘭修女
班質疑佢嘅人就好似火燒聖女貞德咁可恥
5反了
仲有樓主真係好好心地

我知道呢度有po去連登嘅人,我都唔想話係邊個咁做,只係希望就算大家要話就話我好啦,唔好話其他絲打,始終其他絲打都無做錯,我係grp主有氣緊係要受,所以你哋點話我都好我唔開心幾日就無事,但我唔希望你哋對其他絲打講難聽嘅說話。始終佢哋係消費者,佢哋唔可以比你話🙏🏻🙏🏻

我係group主隻護主狗呀屌
韓國有朋友收$10代購費=韓國朋友唔得閒親自去東大門 仲要托買手幫手代購+檢貨費 咁點解佢唔慳果$10 自己搵買手傾/韓國朋友點解唔可以幫手檢貨越講越多漏洞 唔係唔明白中間可能有好多雜費 但而家情況係不斷追問不斷講新解釋 真係好難怪人哋質疑 澄清就直接屈9質疑佢嘅人係ig shop店主 但係又唔見其他group會發生呢啲事
插咀想問下仲有冇咩gp 想入
個group仲有絲打質疑佢而未俾人踢?

利申:問咗幾句 佢踢咗我
呢個係咩網嚟㗎
Codibook/ mydress
Mydress新會員 -$38
Codibook 10% off
兩間可以格下價先
收到貨之後上嚟分享吓吖絲打
冇問題 不過真係要好有耐性mon住啲價
前幾日冇買到今日又貴返幾十蚊
呢個係咩網?
有群link嗎?
批發網app
可以去Appstore search linkshops
oh謝謝你

我諗佢呢家知自己紅左
唔敢踢人住
驚比人話惡過共狗
問佢兩句問題就踢我
我已經係好有禮貌咁同佢講嘢 冇鬧佢冇打粗口
佢踢完人 又扮哂嘢話有鬧人嘅先會踢
根本係一言堂
一有人唔信佢就話人係ig shop店主
Codibook/mydress 咋
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞