IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
即係冇啦
算吧啦你你咁做真係好核突
你丟自己面算啦仲羊絲前羊絲後咁話佢食死貓咋
將無中生有嘅嘢強詞奪理wtf

羊絲認左錯之後再做返好未算
但偏偏係有你呢種所謂(護主狗)講埋啲歪理丟你主人面

你唔care佢有冇賺錢都唔關我事
但唔該你尊重返其他人既諗法
始終有人認為佢今次做錯左,講自己感受大家討論返(連登係討論區),希望佢可以澄清再改善就得啦
唔係下下俾你話人選擇性失明寸人唔明白免費午餐囉
睇咗啲comment真係笑咗出嚟
明明呢個post最初嘅原意就係想抵制ig shop
介紹啲韓網比人自己搵返ig shop啲衫買
唔好比ig shop賺
今日就話ig shop賺得合理
係ig shop見到款再去搵批發買就係唔尊重啲ig shop
咁如果你地真係覺得ig shop賺得合理
咁一開始呢個post就唔會出現
啲tg group都唔會出現啦
利申 覺得有人肯花時間出嚟幫人搵平嘅衫係好事嚟
但係如果真係有賺錢應該事前講聲
其實佢十月已經講過佢報價係有預多左
有證據咁你點先?同返上面絲打道歉?

你確定呢個叫證據?
呢個係佢通知聲會加既成本咋
唔好兜啦批撥價加哂物流匯率運費成本都仲有突呀
佢認左賺緊錢下次講聲交代清楚未算囉
唔係由其他人踢爆咗先認
交代下大家理解明白繼續買得開心就得啦
我問返你啦 如果匯率冇跌到既話
你覺得佢預多左既錢會去左邊?
咪袋左落佢袋囉 唔通逐個退錢咩
你get唔到 可以屌佢交代得唔夠清楚
但其他人get到就要俾你屌冇證據唔知你地點get既 都幾慘

即係我跟佢買既 就係代表默認佢賺多左既錢入佢自己袋
咁點解唔簡單啲講 多左既錢會當自己代購費咁呢?
我真係get唔到架
簡簡單單講句預我左既錢我袋返 有咩問題
同埋都唔係講佢賺個2 3蚊匯率啦
真係好本末倒置 但呢啲佢哋唔會覆嫁佢哋要一真狙擊落去
人哋都交代完 有人接受有人唔接受 唔明仲有咩好爭論 咁都可以嘈一日
真係講極都唔明
對牛彈琴咁款 算數 你重睇啦
點明呀?歪理俾你講到你認為好有道理咁喎
仲要用你把尺要人明你所講既歪理喎
我梗係唔明啦
知唔知咩叫商品說明條例架?
以家賣野有誤導性或者不完整資料就有機會犯法啦

同埋我都登你慘你get多左就俾人賺多左錢
佢哋啲logic差到唔識點覆
本身買嘢都係想開心 個post都係分享下邊度有平同好嘅嘢賣啫
有人提出羊絲有賺到錢等大家都知係好事嚟
羊絲一開始無講到今團開始會賺少少係唔啱
但係人地解釋完仲係咁嘈有乜意義
睇咗咁耐都唔明拗緊乜 一邊就盲反一邊就盲撐
唔接受嘅大可以幫襯返ig shop 或者自己搵門路買
接受嘅而佢offer個價你滿意咪繼續買囉
不過一直咁狙擊嘅除咗會係ig shop店主之外真係諗唔到仲有乜人會晒時間嚟係咁駁人

各位店主們躝返出去啦 呢個post唔啱你睇架啦
驚你地再嘈多幾次又駁唔到人激到爆血管
唔該望清楚呢個post嘅原意啦
如果你哋個定價唔係咁離譜我諗無人會開呢啲post亦都無人會想花時間自己搵貨源
就係知道你地賺得太誇張先會寧願自己買
咁你咪去告佢囉 同埋搵埋d苦主退錢囉
係連登死纏爛打有咩用?
死纏爛打係你哋呢班護主狗呀
人哋都認左錯係都要講埋啲所謂證據幫佢咬翻生
簡簡單單講句賺錢之後大家繼續開心買嘢未無事囉
郁d就話人護主狗
但比人話係店主就唔得
我係店主既話仲使係到同你哋班護主狗吠?
我仲會話大家繼續開心買嘢
呢班護主狗都真係郁d就話人店主喎
咁究竟咩人會咁執著係度嘈?
唔係店主嘅話你份人都幾多事
就係擺明睇你哋呢班護主狗唔順眼囉
滿口歪理仲攞出嚟講
好唔好意思呀?

人格分裂?
係呀!有次佢俾人懷疑個時佢有講過
證據呢???
你理解能力有問題?
佢自己都話有賺錢係因為匯率同運費
即係撇除晒所有成本都認有賺錢囉
你要咩證據呀?
又話我知收多咗錢預匯率差額但係又要自己get多左自己袋呀?
Quote返你講既野出黎姐
明明知道佢講過有收多 但又問人拎佢講過既證據
咁簡單都睇唔明 仲要講野1999
唔知邊個理解能力有問題
我都想睇下男裝
佢有講過收多咗錢係為匯率差額
以消費者角度充分理解到既係因為成本問題而收多咗錢
加上佢自己都認賺錢話係因為匯率同運費啦
咁佢可以一早講明話收多咗嘅匯率運費係當佢嘅代購費
唔係以大家一直以為夾運費明義就靜雞雞收多咗錢
以你角度睇 係咪即係佢以後講因為匯率差價而收多啲錢 但其實係有隱藏意思 代表收代購費係為賺錢啊?
佢個差額係預先收多 同埋唔會退
而唔係事後計好晒先收
我諗正常人都理解到佢呢度會賺少少呀?
你理解唔同唔緊要 我都唔想再同你嘈d咁無謂既野
佢最後賺少定多大家錢銀角度不同都無謂講啦
下一團講聲有賺錢就得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞