IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
變曬pm靜靜雞搵
之前都有絲咁講過,話第三團比第二團貴咗好多,羊絲就話因為第二團做緊sale所以平我當時都信,直至羊絲親口認咗第三團有賺錢.....
喺某個批發網搵到同一件 標價14000won
照羊絲條式計 14000x1.05/145=$101左右
最後羊絲標價 $117
當然仲有羊絲所講嘅銀行手續費乜乜柒柒

唔係話佢貴 因為羊絲一定平過ig shop
而係我哋喺不知情嘅情況下 佢私下賺咗錢
咁就唔再係 當初提出*純碎夾運費* 依個原意下開團

羊絲開埋商業登記證 係咪代表之後
會名正言順賺錢?
咁提返你班護主狗啦
記得唔好偷人ig shop啲size/上身圖啦啵
連登個個唔係打手就係店主
咩選擇性失明呀?
佢琴晚到今日先認自己第三團賺錢喎
仲要認錯話之前無交代清楚價錢喎
點樣之前有講過會markup呀?
如果佢之前真係講過有證據嘅 咁點解佢要認錯
同點會有人追擊到佢呀?
選擇性失明嗰個係咪你呀
定係當我哋呢班消費者無理解能力啊?
我都唔介意慢慢同你重覆討論多幾次
其實咁樣抝真係沒完沒了 你覺得佢唔誠實咁咪唔好再跟佢訂
有嘢同護主狗講咪喺group到霸氣啲嘈完就quit 喺到隔空鬧有咩意思 要盲撐嘅點都會繼續嫁啦
留番個post畀其他人討論下韓網好過啦 大家都係想買到平嘢開心下姐

你講到係啲人逼佢食死貓
wtf

喂羊絲你啲護主狗幫你幫到可以無中生有
打橫嚟講咁唔講道理咁點繼續講落去呀?
一早講明咪咩事都無咯
依家就係講緊佢同隔離grp一樣
俾人踢爆先認咋嘛 做錯都唔俾講?

冇俾人踢爆嘅 咪繼續掛著 *夾運費*名義
咪逐團逐團 逐少逐少咁加咯
商業登記證都開埋啦 自己諗啦
請問有冇人知Just do not 既衛衣係邊個網入貨?
即係揾過羊絲買衫既,知道佢以家俾人踢爆左有錢賺,但因為要明白世界上無免費午餐,要人心服口服咁佢俾賺錢
睇到眼都凸撚埋 護主都唔係咁護法㗎 笑死
你言下之意係咪 你都係無能力挨ig shop個價先搵羊絲姐
咁我哋係咪同類人? 個grp入面個個都係無能力喺ig shop買衫嘅死窮撚?

利申 理解能力 係咁上下 其他絲打點睇
講真佢話冇賺錢你唔係就真係咁天真信呀嘛
我就真係唔太care佢啲銀行手續費同agent費點計
總之總數平過啲IG shop就開心
消費者邊度平就去邊度買好正常
咁得閒係度扇風點火不如諗吓點搵多啲生意好過啦
班人都係想人唔再搞批發團購姐
無論邊個搞 點搞 都會搵野嘈
入得去就唔諗住做道德撚架啦
你咪屌 我睇岩都會繼續係羊絲度買 理得你
由頭到尾選擇性失明同最矛盾個個係你呀
你話佢講過有markup,今次食咗死貓呀嘛
證據呢???
點解你呢個護主狗唔信你主人講嘢架?

前個句就話人忽略將唔係佢賺既雜費當左佢賺
後個句就寸人眼紅賺錢話世界上無免費午餐
咁究竟你覺得佢有冇賺錢架?
想入group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞