IG shop 韓國貨源(3)

1001 回覆
146 Like 7 Dislike
lm
有無絲打幫襯過muah muah個官網係IG shop見到好似唔錯
Cherrykoko直送香港一般幾耐先收到?
睇運氣,買過兩次,一次差唔多等左成個月,另外果次個零禮拜就到
邊間!
好似好慢
有fd幫襯開 話佢平 但次次要chur佢先覆/交收
同意...次次都要主動問先會update你
呢間野
以前買過件薄衛衣加頂冷帽 佢計我體積重
仲要鳩黎咁量 收我成50幾蚊運費
最後搵左客服嘈 佢肯退番10幾蚊比我
不過拖左勁耐 我唔再問佢 都唔會退比我
我用其他計磅重既集運都唔洗咁貴啦
間野仲要勁慢勁慢 取貨點無一個就腳
真係不了
想問各位絲打用咩集運 同埋係咪一定要韓國信用卡先買到
以上係我用佢集運既經歷黎 代購我估都差唔多情況 之前問過佢代購個價 都唔平
我盡可能自己比到錢都唔搵代購
絲打想買咩要搵代購
自己網購咁易 點解會有咁多人幫襯嗰啲igshop 有冇人解釋吓
想問有冇人知ig doublev個間貨源係邊度?買過一次質地超差!仲要影到勁多人買佢d衫
隔離post講過係有淘寶貨
我諗可以參考下集運網啲重量計法
但搵得代購 就預咗佢一定會再mark up
Milliondeal唔係代購同集運分開計㗎咩?
呢間野之前收3%代購費買細件野就抵過揾代購
依家代購費$20起
又唔知佢點磅重 衫褲啲運費亂咁計
分分鐘仲貴過自己揾代購
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞