[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(20)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
https://www.iconoclastcable.com/index.htm
因為大家都會買錄音室線甚至平線用,上面條link或者唔係好關大家事,但係我諗大家會想知Belden同Blue Jeans Cable痴咗邊條筋去合作搞高檔線品牌Iconoclast

RCA single cable $945USD 一尺
我都係有adi2 dac同dt880 250ohm
開HI-power -38dB左右都好夠
我都考慮緊入多隻amp但好多人都話大部份耳機都唔會有分別
留名等睇巴打分享adi2 dac夾amp心得

係呢對
但我唔想等又唔想買二手,諗下買AH定m50x(不過應該AH 大機會啲,想一步到位)買完隻大耳牛,遲啲買埋ifi Zen dac就perfect池
我想問下Ifi Zen Can 同Drop Zen Can 6XX
其實有無分別? 同埋如果係Drop 買野係咪唔寄香港 要自己搵集運?
睇drop簡單話Signature 版有專門畀hd600系列嘅eq模式,同埋啲料好似靚啲啲?

仲有隻dc牛係佢ifi最新嘅牛,好似係
有咩gaming大耳機
筆直幾多
5k左右啦 貴既都想認識下d model
snake oil測試
本身有冇用開iem?
姐係入耳式?麻麻地
見過有人係dt1770 pro 加支咪
yes
打競技最好唔好用開放式
同埋bass唔好太多
休閒game無所謂
碌碌下audiosciencereview發現原來啲DAP十部有九部都好勁嘅noise同distortion,啲dongle分分鐘仲低noise過佢,咁到底DAP賣到咁貴係咪完全唔值?
換線可解決
想盲狙隻Close back買dt770pro好定mx50好配ifi zen
m50x*
加個pw轉插
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞