[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(20)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

如果巴打係新手,又唔洗5k咁多
HD58x夠平又方便
schiit 套裝加k7xx都夠做
ifi zen dac + HD6xx又得
盲狙就why not both
一隻啦重想買隻ie400pro玩玩
mx50 is good (not m50x)
我覺得可以試下dt770pro
試埋ie500未
ie800
之前都中過伏 快快手放返出去
佢係咪同asr版主有仇
Massdrop zombie : His setup is Sennheiser 6XX, JDS Lab Atom, Topping D50

佢想講嘅就係攞晒客觀measurments 出黎做嘅排名/推薦最後都係po 主主觀嘅意見
dt770pro今晚盲狙先
ie800s都有諗過 不過太貴不了
對比500pro就想試400pro多啲
ie800s唔係三千幾四千咋咩
btw還掂試聽唔使錢, 順便試埋ie500pro又有咩所謂

btw試耐少少我覺得ie500pro好聽過ie400pro好多 真係值得試
祝成功
定係買二手ie800s好 我想盲狙唔想出去試了 都係諗住買隻入耳返公司用
ie800s同ie800好多假野, 建議唔好買二手
咁。。睇下400同500算800搞唔掂呀
用咗2000買過隻二手800 用咗幾個月壞咗一邊單元 攞咗去換隻新又俾多2500

但iem嚟講我買完佢之後就退咗燒
講到退燒咁嚴重
轉咗會玩耳牛
巴打用緊咩耳牛
講真ie800s 真係可以係iem 終點黎自然耐聽音質好玩開hifi 有要求又覺得多單耳機好韭菜嘅話ie800s 係終點,加埋ie800s 咁多iem耳機之中最舒服,再好聽嘅耳機要成粒麻將咁大都唔享受

利申賣左ie800s 換airpod 2
咁其實我出街都係戴無線 嫌煩諗住求其買隻返公司用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞