[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(20)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
做返3k個價又唔怕幫佢清貨
見推介買左隻Ifi zen 試下,同Hd25 又幾夾,用左咁耐隻hd25 都唔知可以咁好聲
sennheiser條原裝4.4得ebay有?麻麻地ebay買野
叫人德國寄過黎有無得諗

可以一試
325幾錢
官網賣295USD, 美國內陸免運費
我諗住亞馬遜買免費送香港,可以買埋夾個d
都抵 格價網見要三千幾
用緊X2,有D興趣
Balance DAC 大家有咩推薦?有amp冇amp都得
amazon買我睇要成三千,要比其他賣家食多幾百
比我就直接官網買,再換集運
唔計大陸牌:a4bl, adi2 dac, SDAC balance, dac1541 等等
好似冇咩機用ak4499咁,都係用返ak4490
dac chip唔係決定一部機好唔好聽主要因素
要追spec,淘寶幾百rmb都有雙4497
電路計設、用料都好影響個聲
所以舊dac仍然有市場
之前跟AKM跟得好貼嘅Esoteric,D-02X同D-05X都用ak4490/97,旗艦機種就索性組個discrete DAC
我諗到正式有名牌出4499嗰陣都要等兩三年
我知道我明白,不過見4490出左咁多年宜家買硬係覺得好似好唔抵咁
9月10號廣州有T1三代嘅發布會,果然係digipower......

信政府
如果香港AV show冇delay應該都會係香港發布先掛
我唔係咁睇。如果香港有Sneak Peak嘅話,有冇AV show都好,冇理由近AV Show嗰陣Digipower HK個FB page連少少相都冇
Beyer嘅九月發布應該搞到歐美+新加玻以外地區都好突然,但係而家Digipower HK FB page仲講緊DT1990就可以肯定Digipower當香港冇料到

true
如果唔係有巴打post我都唔知T1 3 要出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞