[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(20)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
吹太大,想換4k moon都要hold住先
ps5加換個靚少少嘅mon又要使一大筆
希望今年罪大唔好出新dap住, 頂唔住

雖然係吹大咗d,不過當個炒價過咗之後,廠版出齊之後其實抵玩
效能對比2080ti都勁幾十%,賣2080價錢

用緊1080嘅我就一定換機,差在team red去到咩水平
我1080ti 等多年先上4k
快極都半年一年能買得買完又要換moon
唔想買電視, 想買個電腦mon玩咋

btw賣199999同99999, 我冇眼花?
85吋同75吋,再加埋SONY個名同佢哋個定位,差唔多啦
唔好口臭呀
一陣PS5開賣前夕話你知12.25開訂新黑磚/新金磚就爽到飛起
我估應該係85 寸同75寸
屌我就係唬佢出新金磚級嘅dap, 舊金磚劈價就買一部退portable 嘅燒架

z500同A105出咗冇幾耐咁快又update 個lineup?
a系列一年一部差唔多啦
都唔同級,同埋當時係黑磚金磚賣街先
聽日落舖訂, 我唔諗住搶頭一水應該唔使食炒價嘅
炒硬啦...14億人同你爭...
我覺得sony今年一定會出新金黑磚, 同埋拜登一定會贏 毫無懸念
呢幾日都係度碌e-earphone啲二手headphone,點解咁多人放鐵三角對wp900?係咪好差?
然後中一半
連燈仔一中就中全部
chi na要遲啲先有得賣香港跟左第二個發售日期黎賣

點解香港唔係跟中國嘅發售日期嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞