Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
唔該晒你
我之前都試過咁做
但隔一排又中返呢個bug
留名
係要pro 先有得set
定要ios14 先有
Adguard pro IOS 有架啦喎. 你control center 搵唔到咩?
我無呀

係我up 錯, 呢版有
咁呢個我有
只係每次撳都會彈我入去app 度
好麻煩 以為喺control center 度有得直接開關咁方便姐
Thanks 樓主,岩岩買咗premium

Btw Safari開YouTube 好似都係block唔到廣告?都會彈廣告片
解決咗,原來都係要開番safari 防護

不過加左呢2個唔知會唔會有d 圖又睇唔到, 自己試
真係block到,又學到野,thanks
不過真係block 埋佢啲圖,delete app算
有冇方法停左ios個更新
設定>App store
Uncheck 自動下載app更新項目?
用連登開fb
每隔一排就會顯示唔到
又要set下野
有冇人都係咁
Wifi好弱到自動斷,變返4g,啲廣告就出晒嚟,係咪冇得搞 ?

(用緊ios adguard pro,呢種情況adguard pro唔識自動restart)
係, 自動斷wifi 因為太弱signal 係無得搞

想問Facebook 好多呢啲sponsored
有跟post頭setting 做
係唔係block 唔到
有冇開按需要連線
有開呀
點解咁講?
佢個介紹寫佢兩個創辦人係DailyMotion Founder
同時都係Netflix Engineering Director

NextDNS 仲可以揀Storage Location
有美國英國歐盟瑞士,四個任揀
請問有冇方法同一時間用到nordvpn同adguard
試過好多次開左adguard之後再開nordvpn d廣告就會彈番晒出黎
之後off nordvpn再off adguard,到最後再開番adguard d廣告先唔見晒
唔該
你係An 機定iphone?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞