Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
巴打係用返牙石 官方個instant guard ? 我嫌佢有啲慢
請問有無下載link 教學果d?
有冇人知adguard life time 個3 Device係咪終生link死,有冇得轉
有得轉
good, thanks
突發adblock 更新支援14.5
岩岩去睇又係喎 , 又block 得返lihkg d 廣告 。 仲打算買ADGUARD PRO , 點知ADBLOCK 仲有更新!
升左斷撚到hi 個vpn
有無人用過Blokada
我見14.5 都block 到廣告
一路用 adguard pro 都冇問題,但近排上連燈好慢、以為係wifi 問題,見上面有人話adblock update 返,一轉返adblock 連登就順返,有冇其他人一樣?
咩dns
依家係咪已經冇人用Futuremind Adblock?
我係用緊2.8.2之前嘅版本 ios 13開始已經係半廢
要成日剷咗VPN setting再裝先work

上左ios 14.5 個app直頭已經唔俾開
咁我就更新咗最新版,發現原來都有得自己set block咩domain
係work嘅
不過係要逐條domain自己add 麻煩啲

定係都係建議用返adguard? 我見你哋都整好曬list
新版有得import喎, 應該唔使逐條入喎
有用過 Add左兩三個list之後唔知係咪set錯野
上唔到網 safari appstore嗰啲全部都壞左
熄咗個adblock都上唔到 我成個app剷咗先正常返
adblock廢咗282之後一直唔可靠
寧願用adguard算
傻鳩
ios14.5?
比錢啦
買新機再試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞