Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
我有試過係可以,不過是但搵部電腦仔裝pihole / adguard home,再係route指個DNS去電腦仔會大路啲
*係Router個Surfshark setting到指個DNS去電腦仔
lm
14.5 係beta. 都要等14.5 release 左先知.

我通常upgrade ios 都會等一論先攪, 就係驚會有app 唔compatible. 通常有問題既, 都會係release 左新version, 跟住d app 先會更新. 所以我自己好少裝IOS beta.
Thx師兄,咁都冇辦法,唯有等下
宜家用Nord都block到大部份廣告...
暫時好似都唔錯
有冇人用adguard pro之後signal send唔到相。。。
我正常
我周不時要重開先block 到或者sd 到圖。。
利申iphone
THX CHING
NICE POST

想請教一樣野,如果平時已經有開ANDROID個PRIVATE DNS。

舍ADBLOCK入面果個DNS FILTERING可唔可以關咗佢?
ios 上左14.5 adguard 係咪廢左武功
廢左一半
廢左8成啦
你啱
唔可以熄
有時要打機睇廣告…所以要關咗果隻野,但又係想keep番個1.1.1.1個dns…好矛盾

另外想問而家us29.99 (9 devices)個價係長做長有?

見ching之前條link寫得番8個鐘offer

同埋爬文見之前普通3devices版有promotion…唔知等唔等好
我知呀,之前新年見佢11個幾美金。
另外想問,如果我買咗3 devices,可以一個ac用android+iphone+ipad? 因為見話apple跟apple id同我見app store直接分2個版本。
如果用android買咗,iphone/ipad下載免費版有位置入email就自動變收費版?
IOS 你download 普通free 版 Adguard, 跟住我記得係有地方俾你入email login. 你先試左download 個free 版ios 落黎睇下check 左先.
有。
見佢update 咗
好似多左個logo
請問IG入面呢兩種廣告係咪唔可以BLOCK埋?
用緊Android

Adguard VPN
呢個洗唔洗錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞