Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
其實電池入面AdGuard pro 係背景運作係咪正常
想問下樓主跟你setting 係mac 度set 係咪都擋到?
mac 個個就咁default 裝完就用得, 唔洗加其他野. 除非你會預到廣告. 我就無.
我睇番電池裡面既last 10 days, adguard pro 個background activity 用左1%
我見last 10days 有run 100個鐘,但%係-
咁係咪唔洗理佢
但前幾日係咁發熱 要del app 重裝
但上咗iOS 14.0.1 就暫時未有發熱
你用pro? 定普通

請問潮偉巴/其他巴絲個filters updated 日期會日日更新定只係顯示add入去個日?

利申:ios adguard pro 4.0.3
裝完係mac , 係頂條bar 彈出黎係咁嘅

suppose 係應該每日識auto update , 你個個唔識update 的話, 係上圖圓圈位, 用手指篤住再向下拉, 就會force 佢update
damn,原來咁簡單,多謝潮偉巴!!!
keep左幾日都係咁 潮偉巴識唔識搞

你要keep 住check 佢twitter. 佢地係有d technical issue. 不過話會保番d 時間俾你, 直至佢fix 好為止. 我估你最好就係twitter send 個message 問下佢你account 咩status 現時.
仲有無人用adblock
有無人有adblock 既domain list
問多樣野
我本身有icloud family sharing
如果我買adguards pro 係咪會個個都用到?

諗緊應該買pro 定premium
下面設定係假設你已經用緊課金版. 先係右下個settings > 揀General > Advance Settings. 下圖disable 左Use Simplified filters 佢.

潮偉巴,我冇呢個options

出現唔到下一步個DNS,請問點搞?

岩岩dl,唔知係咪版本問題
搞掂了原來要開左個進階模式,先再有多個options 揀,先會再出現DNS

我add左兩條list,開第二條會上唔到網
其實係咪一條夠做?用緊ip11 pro max
你上唔到網係指wifi 係咁跳黎跳去?

其實加唔到第2條無咩損失.
唔係,冇連wifi,淨係4g都上唔到,全部load空氣
咁得意...咁又真係無聽人有過咁既問題. 咁你就咁用一條filter 算啦.
btw,唔該晒你篇野咁詳細既講解
屌佢成功封左一排, 而家呢個垃圾進化到又出返黎
我加1條同2條個wifi都係成日都跳 仲成日都連唔到 點搞
真係要message佢先肯幫我搞而家終於得番
你個部咩電話?

試下產曬佢, 重新download 過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞