Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
試下dns用呢個setting

del左原本個dns filter, 再加返果2條link落dns filter
另外果堆user rule加落dns user rule, 唔洗加落content blocking個user rule

咁允許清單果10條rules仲洗唔洗保留 定都刪晒佢
照留返

咁佢呢d過濾器仲有冇用 洗唔洗disable佢
想問吓而家iPhone Facebook廣告可以點block?
用緊Adblock pro
想問2.8.2係咪死咗了
yes
用adguard pro
AdGuard Pro加晒第一頁啲嘢,但九巴app仲會有全頁廣告同細banner,可以點搞
想玩iOS15
係14.5
https://raw.githubusercontent.com/badmojr/1Hosts/master/Lite/hosts.txt

加埋呢條啦,我部iPad用嗮3條rules基本睇唔到廣告。
adguard pro 冇更新過仲用緊2.1.2但呢排成日狂斷wifi,要入去撳檢查更新先正常得番,有冇得搞
我仲睇到sawg添
屌連狗老味以為我部機壞撚咗
連豬廣告唔算過份啦
唔俾錢仲屌人而家咩事
咁先等等...
如果想買life subscription不如等官方活動啦,成日有40%、50% off,再VPN去火雞國買應該係目前最平,我舊年感恩節買9個licenses嘅life subscription折返美金都係16蚊左右,抵過stacksocial
啱啱試adguard free trial 連登啲廣告都block唔到 用browser又會彈啲廣告出黎 究竟佢block乜撚野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞