Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
我發覺我都唔得.
Pixel 4A Android 11.好似係上咗 11 就 BLK 唔到 LIHKG 啲廣告
我玩左論, 係似Android Adguard v3.5 有問題.

我用番 Adguard v3.3.2 無事.

你去呢度download 呢個 v3.3.2, 係我upload 既所以係無毒既.

https://mega.nz/file/bxVkzALY#VOeUqQc4U7Az7WeueRKeW-ZpI3K2i7jIPlR__ve9lks
係version 問題, 最少我試 Adguard v3.5 係唔得. 你用呢個 Adguard v3.3.2 試.

https://mega.nz/file/bxVkzALY#VOeUqQc4U7Az7WeueRKeW-ZpI3K2i7jIPlR__ve9lks

如果試出係v3.3.2 係work 的話 (我自己downgrade 落v3.3.2 就無事), 去 https://github.com/AdguardTeam/AdguardForAndroid/issues log 低個bug request.
好, 試試
Thanks Bro, 落返去 3.3.2 真係得咗
ok 了 thanks巴打

我用緊呢個
點解要去RUS
掂. 升返 3.5 跟巴打你呢個方法 setup 無彈廣告了

咁請問呢個位呢?要唔要加#2嘅list入去?

係咪咁入就得
有咩網站可以測試下個效果
你用v3.5 的話, 你幅圖個位唔洗入.

不過我想話v3.5 呢個係個bug 黎, 你一係DL 番v3.32, 一係等v3.6
你用v3.5 的話睇頂置邊度set.

我無去開大陸網, 所以完全唔知佢work 唔work
VerizonMedia block 唔到 用3.5 pro
VerizonMedia 係網站? URL 係?
Lihkg個廣告
btw 我會唔會開得太多filer, 睇名感覺好多重復

你教學啲嘢黎,我都覺得有啲慢太多filter,可以點整理下
do其實有咩分别呢兩個,我見入面啲filter都係一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞