Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
你係所有fanpiece 裡面嘅post, 全部一篤落去就係頂個個位有廣告?
無錯 一入post最頂同最底都會有同一個廣告
但禁落去無反應
試過熄左block,再禁就可以跳去廣告
岩岩試左個好原始個方法
就係del左fanpiece再裝
原本廣告個位而家空左一格了
唔該晒巴打
巴打用邊條list? 佢default個條”NextDNS Ads & Trackers Blocklist” 係咪已經夠做?

如果想自己再加多幾條blocklist 應該點做?

用緊adguard premium for Windows,喺chrome睇viutv,佢會偵測到開左adblocker,唔俾proceed,請問點解決
ipad冇事iphone先block唔到
日文既
真係用得返...其實dns原生同adguard有乜分別
block ipv6 使唔使開其實?
我睇日本twitter
不過用咗就用唔翻自己D filiters
頂住先...好過block唔到野...
係咪唔update 就用唔到?
係 變咗食電過以前
自我報告
時得時唔得
IPv6 必定要開
但係廣告個格load耐小小個廣告都可能照彈出黎
如果你可以同時run 到surfshark 同adguard 的話就係, 不過我睇之前好多人唔可以同時run 到
有冇個Adblock好撚食電,成10%
用原生好似好啲,但再開時好麻煩,而家好多都block唔到,係app問題定iOS問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞