Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
垃圾 食電
自己搞 唔難
唔得就用safari睇
順帶一問,其實我唔介意月費俾viu,但我見得黃viu 有得俾錢,而且藍viu 同黃viu 個login 又唔同步,有無巴絲join 過月費可以分享下,我想睇藍viu
分別就係呢個個係"safari content blocker", 即係齋檔到Safari 內既廣告.

Adguard 個subscribe list 係成部機內既所有app.
分開俾 你想睇藍viu咪俾
第2張圖個dns proxy就係block 全機廣告嘅subscription list
你可以試下可唔可以用呢個位subscribe 首post 個2個list, 或者類似但唔同format 嘅黎試. 如果你成功可以subscribe 到2個list 的話 咁就同adguard pro 一樣
同埋你可能要check 埋, 係咪可以subscribe 多過一個list. 齋睇上面dns proxy 介面, 我唔知佢點subscribe 多過一條list 而同時識import automatically .
想問ios點樣可以surfshark同adguard pro一齊用?用ikev2都唔得
VPN淨係可以二揀一你adguard 開咗dns 咪冇得開surfshark
咁點先可以block ads又用surfshark?

成日switch data 同wifi 都會同我自動熄左adguard.....
同埋唔知點解用data一連去台灣
同時開埋adguard就求遠連唔到tw server
但係用
wifi 又冇事
想知我買咗ios adguard premium之後係咪唔可以同windows共用
要另外再買個pc version嘅adguard?
恭喜你中毒
直接成個 domain block
個AltStore 唔記得reload啱先重新down
係咁彈App點算
依家冇咗個YouTube 好唔方便
產左佢, 重新裝過都彈app?
係啊 之前都唔記得reload都冇試過咁樣彈
想問下開左adguard pro睇唔到蘋果新聞可以點set?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞