Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
我試左開耐d係開到,跟住變左黃色
但係其實仲work

但係要block新廣告要人手入新rules
用緊AdGuard pro
睇FanPiece app d足球新聞出唔到圖
Same
same
1.1.1.1 warp ios 無得同時用 nextdns
同一個version
ipad仲用到 得iphone唔得
我都喺咁
2.8.2冇update過都有得收皮既喂
無 得adblock2.8.2
我自己用Adguard Pro.

之前係用adblock 2.8.2, 不過Adblock 呢個係舊version, 先唔講你點download 到舊version, 佢仲要有時會short. 跟住下一個最好嘅就係Adguard Pro.
潮偉巴
想問你有冇用藍viu app?想問下用左adblock之後應該係過左第一段廣告片位,會成條片黑曬,有冇方法解決
無, 試過, 要fast forward 到就黎黑畫面既位等佢黑畫面, 再要續條entry 係log 試邊條要enable 番, 我無心機試...
好的 thx潮偉巴
熄adblock睇廣告支持下算
adguard pro 可唔可以擋app 啲廣告 睇佢介紹好似淨係

播Safari?
on9睇文啦
冇啦用返2.82算
可能iOS背後有啲VPN setting改左
入2.8.2 app長load之後network error
Cellular/Wi-Fi都一樣
刪profile再裝都唔得
14.3一出即上,一路都無事係呢兩日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞