Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
十卜lok man
adguard pro 係咪block唔到aastock個apps 廣告?
用緊android adguard 3.61 + nextdns,
剩用佢dns功能同firewall冇落allow block list,唔知咩事近星期開始用唔到恆生app,以前一直都係咁用我又冇轉過嘢,試過轉其他dns都係用唔到,要bypass咗adguard先用得。
去 活動 果度睇下開恆生APP時有無block左d咩?
私人嘢一律唔建議開vpn/adblock
唔係保唔到你
00後都閱讀理解得零分?
URL 無關係, 指去Reddit 找Q&A 及問人,9問9答的logic
你講撚乜鳩 九唔搭八
你認為自己係全港第一位用家adguard home?
00後真係弱鳩智
點解?因為track 唔到?

即係開銀行股票繳費app 前都應該熄咗vpn 同 adblock ?

又有新廣告 今次係咩link
第一個問題, 係咪IOS 14.5?
an機嚟
Block到,但會彈空白頁出嚟
連登多咗啲host 喺自己server 嘅廣告,但數量非常少,亦全部只係靜態圖片,個人認為依啲可以忍受
我攞左我部an 機黎試...碌左10頁都唔見有你個個廣告....

你有無睇過log ? 一出廣告個下就即刻睇log 睇下咩黎...
下次留意下 唔該巴打
基本上block哂 冇咩要忍受
我自己冇事 碌咗成一日都冇ads
呢度算少
請問IG啲ad係咪block唔到?
有冇巴打知ios 14.5加adguard pro 4.0.4正唔正常?
唔正常
14.5 咩版都死
行full tunnel都OK嘅 (冇得用其他VPN)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞