Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
撚ios 買新機係常識
好奇add咗咩list會連appstore都上唔到
淨係用緊default 果條, 再自己手動加幾個domain, 暫時用落無咩問題
係有時轉wifi會熄一熄, 啲廣告先會出返嚟
你試多次啦, 不過唔好加錯list, 有啲係for desktop 啲plugin用, 個format 未必啱個app
唔記得了 我淨係Google ios adblock list 搵到有人講add個幾條link
add到唔知第三定第四條就死撚咗
遲啲再研究佢個list 而家冇廣告已經夠
iOS 14.6 已經發佈
iOS 14.6 修正了 iPhone 在 iOS 14.5.1 一些效能下降問題。

因為暫時 AdGuard未fix 14.5 嘅問題
除非有後備機 可以升14.6 test
否則切記 唔好up
ios14.6廢咁多
有冇人要adguard family lifetime?
我唔覺意買多咗條
14.6 Adblock時得時唔得未升既唔好升
Ad block2.8.2用得返
ios幾
我暫時放棄左系統dns,唔用custom dns list
只用adguard dns, block list, allow list
暫時一切正常
利申 已升14.6
iOS幾先大佬
14.6部分已廢
即係用緊adblock就唔好升14.6住
14.5正常返但點樣block呢個廣告?

用Surfshark vpn 內置block廣告唔錯
點解我覺得佢冇乜用,都仲係好多廣告
nextdns開始block唔到連登d廣告
Pish
It works
成日有個Adobe廣告,block極block唔到
有無人用blokada?
好似唔洗set 啲咩已經可以block埋app啲廣告
仲要免費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞