Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
其實用左AdBlock 見到仲有少部分廣告
可以點樣搵佢背後條link
set rule block左佢?
感謝
thanks bro! 我最後搵到appdb pro euro20一年 用得返cercube喇
除咗cercube 仲有無好用app推介呀?
Adguard有update
iOS adgraud長期係background係咪正常

2% 咁囉

我係咁樣不過係琴晚先down唔知關唔關事
瞓覺嗰陣佢都run緊

無問題, run 左14hour in background , 2% 電 差唔多等同無一樣
用緊ios AdGuard pro
已經照第一頁set哂所有嘢 睇viutv嗰陣睇完第一節suppose會出廣告 成功block到 但係block完畫面就變哂黑色 可以點搞?一開始個廣告都block到畫面都仲有 第二次出廣告block完就係咁 聲冇問題淨係睇唔到
想問下有冇人用adguard pro ios版都會成日wifi彈返LTE?
我成日都咁
Facebook 片內既加插式廣告blocking係唔係都可以用喺ios Adguard Pro裡面?
youtube 版面啲廣告點block,愈來愈多
唔係播片早插播嘅,係版面啲廣告
無得搞.

其實一係轉Cercube, 一係轉 Bat for youtube https://appdb.to/app/cydia/1900000706

2款都必需用比錢嘅side loader, 或唔洗錢嘅Altstore 裝
用緊AdGuard Pro
近排連登啲廣告又出番好多出黎
我都係 同問

確定個filter 係dec 25 號
買印度版好過啦。。
26號都仲係好多
咁你要check 你個block list, 個度一定有問題. 如果你scroll 呢個post, 由第一頁尾咁掃, 如果有廣告的話, 咁block list 有問題.

FYi, 我無見過廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞