Adblock/Adguard/DNSCloak/NextDNS 係咪廢撚咗? (6)

1001 回覆
44 Like 3 Dislike
200幾一年
Adblock update 上去好用啲 定adguard pro?
App 內呢d 廣告難攪, 你要自己睇log 自己試黎block 先得. 好曬時間
你無廣告就唔洗攪佢.

不過如果你諗住block instagram 或facebook app 內既廣告, 就唔好攪啦, 因為好徙時間睇log 試, 佢無耐又會改d domain, 改完你又要做過.
Okayy明白
唔該巴打
係唔得,ig要https decrypt先擋到
DNS果到轉用DNS-OVER-TLS?
請問ios版adguard 幾日前個update support ios14.5未?
通常d software 都係等ios 真係release 左個version 先會有update.

可以的話, 避免用 IOS beta version.
唔係有得用錶解鎖都唔會升
巴 長開local VPN DNS filter 會唔會明顯battery drain

無問題, 唔見有battery drain
以前好似會drain
唔該晒你我都試下先
想問問 adguard pro 個dns protection 係咪唔可以同vpn 一齊開?
查過下好似係因為ios 14而收皮
睇完GITHUB個ADGUARD HOME點SET UP都唔係好明
有無爸打都有開咗adblock之後,youtube、FB啲長comment個read more制癈咗嘅問題?
一開adguard個dns protection 就上唔到app store
AdGuard 玩唔玩得過
AdGuard VPN
Adblock翻生,之前見無用offload咗,今日dl翻居然block到啲廣告
2.8.2?
2.6.1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞